Η... Λάτιν πεντάδα

Με αφορμή την αναφορά πολλών για τους Άλεξ Ντα Σίλβα -κατά κύριο λόγο- και Φάρλεϊ Ρόσα και τη μη συμμετοχή ενός εκ των δύο ή και των δύο στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα στις πλείστες των περιπτώσεων, δεν αποκλείεται ένας εξ αυτών να επιστρέψει στην 11άδα κόντρα στην Ανόρθωση.

Ο Πέδρο Εμανουέλ ζητά συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του και μπορεί στο ντέρμπι με την Ομόνοια να αγωνίστηκε μόνο ο πρώτος ως αλλαγή, ωστόσο δεν αποκλείεται στη συνέχεια να δούμε ακόμα και τους δύο μαζί στην 11άδα.

Μάλιστα, στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας Άλεξ και Φάρλεϊ συνυπήρξαν στον αγωνιστικό χώρο -ο δεύτερος είχε αγωνιστεί ως αλλαγή-, ενώ με την παρουσία του Ελίζιο και του Φρέιρε, αλλά και τη συμμετοχή του Τουράμ ως αλλαγή καταγράφηκε για πρώτη φορά η παρουσία και των πέντε Βραζιλιάνων στον αγωνιστικό χώρο.

Κάτι που δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα και στο επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση, αφού από τη μία Ελίζιο και Φρέιρε λογίζονται ως βασικοί, ο Άλεξ πιθανότατα θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, ενώ θέση διεκδικεί και ο Τουράμ.

Αν γίνει αυτό και παίξει και ο Ρόσα, τότε δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι μαζί και τους πέντε Βραζιλιάνους στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου.

Διαβάστε ΕΔΩ πού πήγε ο Μερκής.