Μέλος της EFDN ο Απόλλωνας

Το νεότερο μέλος της EFDN (European Football for Development Network) είναι από σήμερα ο Απόλλωνας Λεμεσού. Ένα δίκτυο στο οποίο συμμετέχουν επαγγελματικοί ποδοσφαιρικοί Συλλόγοι από όλη  την Ευρώπη.

Σκοπός του δικτύου είναι να θέσει διαδικασίες μέσα από τις οποίες οι ποδοσφαιρικοί Συλλόγοι θα προσφέρουν στην υγεία, την εκπαίδευση, το δικαίωμα στην εργασία, τη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους καθώς επίσης και στην κοινωνική ενσωμάτωση.
 
Στην EFDN συμμετέχουν ήδη 24 ευρωπαϊκές επαγγελματικές ομάδες από 14 χώρες με κύριο αντικείμενο την προώθηση της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης και την εκμετάλλευση της δύναμης του ποδοσφαίρου μέσα από τη συνεργασία τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
 
Αποστολή του δικτύου είναι η  ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μέσα από συναντήσεις οι οποίες διεξάγονται ανάμεσα στα προσωπικά των ποδοσφαιρικών εταιριών και εθελοντών των συγκεκριμένων συλλόγων.
 
Η ποδοσφαιρική ομάδα της Λεμεσού θα συμμετέχει στο 5ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο του European Football for Development Network (EFDN) το οποίο θα διεξαχθεί στο Wolfsburg της Γερμανίας στις 13 και 14 Οκτωβρίου.

Μεγάλωσε... ο Σάββας. ΚΛΙΚ ΕΔΩ