"Ντροπή, αίσχος και αηδία"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλων, με την οποία αναφέρεται στην "έφοδο" στο οίκημα του Σωματείου από τα μέλη του ΟΠΕ για υποθέσεις κυβείας.

Αναλυτικά:

ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ,

Καταρχάς δεν θα μπορούμε να μην ξεκινήσουμε την ανακοίνωση μας από το γεγονός ότι το βράδυ την περασμένης Κυριακής 04.10.2015 ατιμάστηκε για ακόμα μια φορά το ιερό οίκημα του σωματείου του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ. 

Είναι πραγματικά θλιβερό, ένας χώρος στον όποιον δεν τολμούσαν να πατήσουν το πόδι τους οι Άγγλοι κατακτητές του αποικιακού στρατού να δέχεται εισβολή από τα μέλη του ΟΠΕ για υποθέσεις κυβείας. Από το οίκημα του σωματείου κατασχέθηκαν 35 μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών, ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ είναι μερικές λέξεις οι οποίες μπορούν να χαρακτηρίσουν αυτή την κατάσταση καθώς το ένδοξο σωματείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ έγινε και πάλι έρμαιο στις ορέξεις τζογαδόρων που καμία σχέση δεν έχουν με τα ιδανικά ίδρυσης του ιστορικού μας σωματίου.

H ευθύνη βαραίνει όλους τους ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ, αλλά κύριοι υπεύθυνοι για αυτά τα ρεζιλίκια πρέπει να θεωρούνται οι διοικούντες του σωματίου που επέτρεψαν επανειλημμένα να συντηρείται αυτή η κατάντια. 

Παρόλο που δώσαμε δυναμικούς αγώνες για αυτό το θέμα στο παρελθόν και με ορόσημο το συλλαλητήριο που έγινε στις 03.06.2011, εμείς σαν ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί καθώς η επιφανειακή αλλαγή στα διοικητικά του σωματίου, οι διαβεβαιώσεις για ριζικές αλλαγές που δεχτήκαμε και τα διάφορα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε κατά καιρούς, μας έκαναν να εφησυχάστουμε με αποτέλεσμα να συμβούν όλα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Δευτέρα. 

Μέχρι εδώ όμως ήταν Κύριοι.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είναι ιδέα και όσοι δεν τον σέβονται και αμαυρώνουν το όνομα του πρέπει και να είναι και υπόλογοι των πράξεων τους. Από πλευράς μας δίνουμε μια μικρή προθεσμία στους διοικούντες τους σωματείου για να επιφέρουν οι ίδιοι την κάθαρση όπως υποσχέθηκαν στο παρελθόν. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει, θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε δυναμικά μέτρα για κάνουμε το αυτονόητο. Σε αυτή μας την προσπάθεια ζητούμε την στήριξη ΟΛΩΝ των ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ ανεξάρτητου ηλικίας, φύλου και συνδεσμιακής προσήλωσης. Σηκώνουμε την σημαία ψηλά και οραματιζόμαστε ένα σωματείο σωστό, διαφορετικό και καθαρό, αντάξιο της μεγάλης και ένδοξης ιστορίας του ΘΡΥΛΟΥ .

Αλλάζοντας θέμα να αναφέρουμε πως συμπληρώθηκαν ήδη δυο εβδομάδες και κάτι από τότε που το κεντρικό οίκημα λειτουργεί καθαρά και εξ ολοκλήρου από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ. Να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές και γενικότερα όσους στήριξαν και στηρίζουν αυτή την τεράστια προσπάθεια αλλά και να καλέσουμε την ευρύτερη μάζα της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ και του κόσμου του ΑΠΟΛΛΩΝΑ γενικότερα να συσπειρωθεί μαζί μας γιγαντώνοντας έτσι τον Κεντρικό Σύνδεσμο μέρα με τη μέρα. Ο σύνδεσμος ''ανήκει'' σε όλους μας και στους δύσκολους αυτούς καιρούς δεν περισσεύει κανείς! 

Το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί τεράστιο πάρτι ξεκινώντας από νωρίς με τη δημιουργία πανό και γκραφίτι στους χώρους του συνδέσμου με το γλέντι να κορυφώνεται με ζωντανή μουσική στις 21:00 από ένα δικό μας αδερφό σε κιθάρα και φωνή με ροκ και ρέγγε διαθέσεις.

Αντί για εισιτήριο εισόδου θα υπάρχουν λαχνοί εισφοράς για την οικονομική ενίσχυση μελών του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ που χρειάζονται τη βοήθεια μας. Δίνουμε όλοι ραντεβού στον Κεντρικό για ένα γλέντι δίχως προηγούμενο!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 - ΘΥΡΑ ΕΝΑ