Mέσα από τις δοκιμές... χρήσιμα συμπεράσματα

Μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία είχε ο Πέδρο Εμανουέλ έτσι ώστε να δοκιμάσει κάποιους ποδοσφαιριστές και να δει την ετοιμότητά τους στο φιλικό με την Αλ Άνσαρ.

Ως επί το πλείστο χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής ή δεν βρέθηκαν πολλές φορές στο αρχικό σχήμα.

Με εξαίρεση τον Φρέιρε και τον Στογιάνοβιτς που είναι παίκτες που εμπιστεύεται συνεχώς ο τεχνικός της Λεμεσιανής ομάδας, όλοι οι υπόλοιποι είχαν τη δυνατότητα να δείξουν ότι αξίζουν μία θέση στην ενδεκάδα ενόψει και του ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Ο Τουράμ έπαιξε στην κορυφή μετά από καιρό, ο Ρόσα είχε ρόλο ακραίου επιθετικού, ενώ και ο Άλεξ επέστρεψε και πλαισίωσε τον Στογιάνοβιτς μπροστά από τον "κόφτη", που ήταν ο Γκουγιόν.

Σε γενικές γραμμές, ο Πορτογάλος είδε κάποια πράγματα που ήθελε να δοκιμάσει και πλέον μέσα από αυτό το φιλικό και τις προπονήσεις θα καταλήξει και στο πλάνο του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δύσκολα θα αλλάξει ο σχηματισμός 4-1-4-1, τον οποίο ο κύριος Εμανουέλ δείχνει να προτιμάει και μόνο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ίσως τον διαφοροποιήσει.

** Στα συν, όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, η επιστροφή Βασιλείου που έδειξε να είναι σε καλό δρόμο, αλλά να χρειάζεται ακόμα δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης, κάτι που είναι φυσιολογικό, αφού χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του -ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε μετά τον τραυματισμό του τον περασμένο Μάρτιο.