Τι κερδίζει με Βασιλείου...

Ο Γιώργος Βασιλείου επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο φιλικό με την Αλ Άνσαρ και πλέον μετρά αντίστροφα για την συμμετοχή και σε επίσημο αγώνα.

Με την επιστροφή του Κύπριου μπακ, ο Απόλλωνας κερδίζει πολλά. Αρχικά, έναν παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο, όπου μέχρι σήμερα υπήρχε μόνο ο Ελίζιο. Στα… πιτς παραμένει ο Γουίλερ.

Ο Βασιλείου, με την επιστροφή του, θα... σπρώξει τον Βραζιλιάνο αφού θα υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός για την θέση στην εντεκάδα. Μόνο προς όφελος της ομάδας θα είναι αυτό.

Ταυτόχρονα, πρόκειται για έναν Κύπριο παίκτη και αυτό έχει φέτος... διπλή σημασία. Αρχικά γιατί ένας ποδοσφαιριστής που είναι δεμένος με τον κόσμο επιστρέφει στα γήπεδα και αφετέρου λόγω και του προστίμου της ΚΟΠ όταν στην εντεκάδα δεν υπάρχουν τουλάχιστον δυο γηγενείς.

Τέλος, ο Βασιλείου είναι ένας παίκτης που πάντα τα δίνει όλα για την ομάδα του, παίζει με πάθος και τιμά την φανέλα που φορά. Το γεγονός ότι είναι πλέον στην διάθεση του Πέδρο Εμάνουελ είναι μεγάλο κέρδος για τον Απόλλωνα και αυτό θα φανεί στο γήπεδο, όσο ο 31χρονος μπακ βελτιώνει την φυσική του κατάσταση και μπαίνει... φουλ στα πλάνα του προπονητή του.

Πού πήγε ο Μπρούνο Βάλε;