Στις 15 Δεκεμβρίου...

Πλησιάζει η επιστροφή των Χάμπου και Λόπεζ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Απόλλωνα η οποία υπολογίζεται στις 15 Δεκεμεβρίου.

Το δελτίο τύπου αναφέρει

Στις 15 Δεκέμβριου αναμένεται να επιστρέψουν στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας και να τεθούν στην διάθεση του τεχνικού της κ. Εμάνουελ οι Χαράλαμπος Κυριάκου και Νούνο Λόπεζ.
 
Οι δυο τους βρίσκονται σε στάδιο ενδυνάμωσης, έτσι ώστε με το που θα λάβουν το μήνυμα από το τεχνικό επιτελείο για να αγωνιστούν, να είναι πανέτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα.
 
Πρόκειται για δυο πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να προσδώσουν και κλάση και ποιότητα στην ομάδα μας.
 
Σαφέστατα η απουσία των δυο στοίχισε πολύ ακριβά στον Απόλλωνα, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν σημαντικοί στα αγωνιστικά πλάνα του κ.Εμάνουελ που κατέστρωσε ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, το περασμένο καλοκαίρι στο Τέλκι της Ουγγαρίας.
 
Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η επιστροφή των δυο στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας θα είναι καταλυτική ως προς την επάνοδο της σε ανταγωνιστικές παρουσίες όπως επιτάσσεται μέσα από την ιστορία και τους στόχους του συλλόγου.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ: Το φοβερό άλμα! (βίντεο)