"Αλίμονο αν ασχολούμαστε με αυτά..."

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sports 1, εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα που προέκυψε με το ενδιαφέρον του Άρη για τον Τουράμ.

«Δεν αναφερόμαστε σε τέτοια θέματα πριν από παιχνίδια. Μάλιστα πριν από την μεταγραφική περίοδο. Αλίμονο αν επιβεβαιώνουμε ή διαψεύδουμε τέτοια πράγματα και αποπροσανατολιστούμε. Έχουμε μπροστά μας ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι και όλα τα υπόλοιπα περνάνε σε δεύτερη μοίρα», ανέφερε αρχικά…

Ενώ για το θέμα με τους πολλούς τραυματισμούς:

«Έχω ακούσει να λέγεται ότι υπάρχουν  πολλοί μυϊκοί τραυματισμοί. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Μοναδικός μυϊκός τραυματισμός ήταν του Σλάβτσεφ που υπέστη θλάση. Ακόμα και ο Γκιέ, δεν θυμάμαι πότε είχε ξανά τόσα συνεχόμενα παιχνίδια, έστω και χωρίς να είναι σε φόρμα», τόνισε και συνέχισε λέγοντας..

«Οι πολλοί τραυματισμοί είναι σίγουρο ότι επηρεάζουν. Ακόμα και το ΑΠΟΕΛ που έχει πιο πλήρες ρόστερ, είδαμε ότι με την Ανόρθωση απουσίαζαν τρεις ποδοσφαιριστές και πόσο αποδυναμώθηκε. Εμείς παίζουμε με 7-8 απουσίες και είναι αναπόφευκτο να μην χάσει η ομάδα την συνοχή της, ειδικά στην επίθεση».