Κόουτς, άλλαξέ το!

Έχασε δυο βαθμούς όμως σίγουρα δεν είναι αποτυχία για τον Απόλλωνα το γεγονός ότι δεν κέρδισε την ΑΕΚ. Από την άλλη είναι αποτυχία το τρίτο συνεχόμενο 0-0...

Η Λεμεσιανή ομάδα σε ακόμα ένα παιχνίδι είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία αφού δεν επέτρεψε σε μια ομάδα που κάνει εύκολα φάσεις, να απειλήσει ιδιαίτερα.

Αντίθετα το μεσοεπιθετικό πρόβλημα παραμένει, με τον Απόλλωνα και πάλι να μην σκοράρει. Σαφώς και οι μαζεμένες απουσίες είναι ένα θέμα, όμως ο Πέδρο Εμάνουελ... ελέγχεται για το μεσοεπιθετικό παιχνίδι της ομάδας του. Ίσως θα πρέπει να αλλάξει το 4-1-4-1 σε κάτι πιο επιθετικό ώστε η ομάδα του να σκοράρει περισσότερο. Όπως και να έχει το πράγμα φωνάζει: Ο Απόλλωνας χρειάζεται επειγόντως έναν γκολτζή και αυτό μπορεί να γίνει τον Ιανουάριο με καλό σκάουτινγκ.

Μέχρι τότε,όμως, θα πρέπει με τα "όπλα"που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής να βρει τον τρόπο για να βελτιωθεί μεσοεπιθετικά η ομάδα. Είναι πολύ προβλεπτή η ανάπτυξη των "γαλάζιων". Χωρίς φαντασία, χωρίς ιδιαίτερο πλάνο. Τα 270 λεπτά χωρίς γκολ είναι πολλά, πάρα πολλά... Καλή δικαιολογία οι απουσίες, αλλά κ. Εμάνουελ υπάρχει θέμα.