Πάθος, θέληση και... αντίδραση

Πολύ καλά απέδωσε την εικόνα του αγώνα με τη Δόξα ο Πέδρο Εμανουέλ και ακόμα πιο εύστοχη ήταν η παρατήρησή του ότι ο Απόλλωνας δεν υπήρχε στο πρώτο μέρος.

Μία εικόνα, που έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι για ακόμα μία φορά η Λεμεσιανή ομάδα θα μετρούσε απώλειες μακριά από το Τσίρειο Στάδιο.

Bέβαια, στο δεύτερο μέρος οι "κυανόλευκοι" δεν εντυπωσίασαν, όμως έβγαλαν πάθος, έδειξαν θέληση και σαφώς και βοήθησε το γκολ του Μάγκλιτσα στην πρώτη τους καλή στιγμή για να πάρουν τα... πάνω τους.

Από εκεί και πέρα, πίεσαν για το γκολ της νίκης και τα κατάφεραν με τα γκολ των Ντα Σίλβα με πέναλτι και Στογιάνοβιτς στις καθυστερήσεις.

Στα συν το γεγονός ότι ο Μάγκλιτσα απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι έχει προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον και μπορεί να βοηθήσει άμεσα, όπως επίσης η επιστροφή στη δράση του Γκιέ μετά τις 2 Ιανουαρίου.

Επίσης, το ψεύτικο εννιάρι του Απόλλωνα, Λούκα Στογιάνοβιτς, βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, φτάνοντας αισίως τα 6 γκολ, ενώ η θέληση που έδειξαν οι παίκτες στο δεύτερο μέρος είναι σίγουρα στα υπέρ τους.

Στα πλην η ευκολία που δέχθηκε γκολ η ομάδα της Λεμεσού, που παρουσιάζει μία αστάθεια αμυντικά το τελευταίο διάστημα.

Γι' αυτό το λόγο χρειάζεται ακόμα περισσότερη προσπάθεια στη συνέχεια για να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα, γιατί πολύ απλά ο Μπρούνο Βάλε δεν μπορεί να τα... βγάζει όλα και κάπου θα της στοιχίσει στην πορεία.