Με κορυφή τον «ζεστό» Μάγκλιτσα (Πιθανή 11άδα)

Σε λίγες ώρες (16:00) αρχίζει το μεγάλο ντέρμπι και ο Απόλλωνας είναι πανέτοιμος για να πετύχει το στόχο του.

Οι «γαλάζιοι» του Πέδρο Εμάνουελ θα επιδιώξουν να κερδίσουν χωρίς να δεχθούν γκολ, έτσι ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Απέναντι στην ΑΕΛ ο Απόλλωνας δεν θα έχει φυσικά εύκολο έργο και για να μπορέσει να εκπληρώσει το σημερινό στόχο, θα πρέπει να παρουσιαστούν αρκετά παθιασμένοι οι παίκτες, από το πρώτο λεπτό. 

Αυτά τα ντέρμπι τα κερδίζουν οι ομάδες που το θέλουν περισσότερο, οι ομάδες που «μασάνε» σίδερα σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Πορτογάλος προπονητής του Απόλλωνα δεν αποκάλυψε τις προθέσεις του στις δύο προπονήσεις που έγιναν για το παιχνίδι κόντρα στους «γαλαζοκίτρινους».

Κάποιοι περιμένουν Παπουλή και Γκίε στην ενδεκάδα, όμως η προσωπική μας εκτίμηση είναι ότι αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Λογικά θα διατηρηθεί στην κορυφή της επίθεσης ο Μάγκλιτσα. Ο Κροάτης είναι ιδιαίτερα «καυτός» στα πρώτα του παιχνίδια με τη φανέλα του Απόλλωνα. Όχι μόνο σημείωσε 3 γκολ σε 5 ματς, αλλά έχει κερδίσει και 2 πέναλτι.

Ο Γκίε θα έχει να δώσει πολλά ερχόμενος από τον πάγκο ενώ ο Παπουλής προέρχεται από τραυματισμό και δύσκολα θα τον ρίξει στα… βαθιά. 

Ερωτηματικό υπάρχει για μία θέση στον άξονα. Μακρίδης, Σακέτι και Χάμπος διεκδικούν μια θέση. 

Εμείς περιμένουμε ενδεκάδα β΄ ημιχρόνου απέναντι στη Δόξα. Δηλαδή, να δούμε τον Απόλλωνα με τους εξής 11: Βάλε, Πέδρο, Αγγελή, Φρέιρε, Ελίζιο, Μακρίδης, Σλάτσεφ, Στογιάνοβιτς, Άλεξ, Βασιλείου και Μάγκλιτσα.

Τρεις απουσίες…

Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Λόπες –Στυλιανού και ο τραυματίας Κολοκούδιας.

Γεμίζει η δυτική…

Αρκετό κόσμο περιμένει η διοίκηση του Απόλλωνα. Ήδη, η προπώληση πάει πολύ καλά και αναμένεται ότι θα είναι γεμάτο το μεγαλύτερο μέρος της δυτικής κερκίδας.