Οι θέσεις των κοινοτικών και οι μεταγραφές

Αφότου κόπασαν οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του κυπέλλου στον Απόλλωνα πλέον έπιασαν για τα καλά δουλειά με τα θέματα προγραμματισμού. 

Ήδη αποδεσμεύτηκαν έξι ποδοσφαιριστές, αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται οι διαπραγματεύσεις με Φρέιρε και Πέδρο ενώ ο σκάουτερ Περικλής Παπαπαναγή φυσιολογικά θα έχει αποστείλει κάποιες προτάσεις-εισηγήσεις στον Πέδρο Εμάνουελ για παίκτες που είδε στο εξωτερικό.

Με τα σημερινά δεδομένα οι Ελίζιο και Μοντέιρο που δεν αναφέρθηκαν πιο πάνω, δύσκολα θα παραμείνουν στον Απόλλωνα. Για τον Φρέιρε θα ξεκαθαρίσει επίσης οριστικά εντός των προσεχών ημερών η περίπτωσή του.

Αν υποθέσουμε ότι θα μείνει ο Πέδρο, τότε στον Απόλλωνα υπάρχουν 9 κοινοτικοί και ξένοι από τους 15 που δικαιούνται. Άρα μένουν 6 θέσεις ξένων-κοινοτικών για άνω των 21 ετών. 

Όσον αφορά τις προσθήκες στα αρχικά πλάνα βρίσκονται ένας τερματοφύλακας που θα πλαισιώσει τον Βάλε, δύο κεντρικοί αμυντικοί (τρεις αν δεν παραμείνει ο Φρέιρε), ένας αριστερός μπακ, ένας μέσος με οργανωτικές ικανότητες, ένα ή δύο εξτρέμ και ένας επιθετικός. Με αυτούς τους υπολογισμούς φτάσαμε αισίως στις 7-8 μεταγραφές. 

Θα γίνει προσπάθεια για τον τερματοφύλακα να είναι Κύπριος ή κάτω των 21 για να εγγραφεί στον κατάλογο Β. Το ίδιο ισχύει και για έναν αμυντικό, ίσως και για έναν ακραίο επιθετικό. 

Ο προγραμματισμός τρέχει αλλά υπάρχει χρόνος αφού η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 20 Ιουνίου.