Οι ατάκες του Πέδρο και το πλεονέκτημα του Απόλλωνα

Τις προσωπικές του βλέψεις αλλά και τους στόχους του με τον Απόλλωνα εξέφρασε ο Πέδρο Εμάνουελ με την συνέντευξη του στη πορτογαλική ιστοσελίδα zerozero. Αυτό όμως που ξεχωρίζει είναι η παρουσίαση της κυπριακής νοοτροπίας και της προπονητοφαγίας μέσα απο 2-3 κουβέντες του Πορτογάλου τεχνικού.

Συγκεκριμένα για το θέμα αυτό είπε: «Η ΑΕΛ είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Απόλλωνα. Εμείς παίξαμε 4 φορές φέτος μαζί τους, δύο για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο, κερδίσαμε και τα 4 παιχνίδια. Βρήκα απέναντί μου τρεις προπονητές! Αντιλαμβάνεστε τι γίνεται… Έτσι είναι στην Κύπρο».

Να υπενθυμίσουμε ότι από αυτούς που ξεκίνησαν την περσινή σεζόν μόνο ο Πέδρο Εμάνουελ και ο Λούκας Χατζηλούκας παρέμειναν στη θέση τους ως το τέλος.

Κάτι άλλο που ξεχώρισε είναι η σιγουριά του ότι θα πάει πολύ ψηλά και πως βλέπει τον Απόλλωνα ως ένα βήμα για την ανέλιξη του. Οι φιλοδοξίες του αποτελούν «όπλο» για τον Απόλλωνα αφού όποιος φιλοδοξεί, έχει στόχους και τους εκπληρώνει τότε σίγουρα θα «ανέβει» ψηλά.

Κύριος στόχος του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο. Αλλά το γεγονός ότι ο Απόλλωνας είναι η μοναδική ομάδα από τις φετινές διεκδικήτριες που έχει το ίδιο τεχνικό τιμ στο πάγκο είναι ένα πλεονέκτημα.