Η παρουσίαση, η ενίσχυση και... η έκπληξη (;)

Εντείνονται οι διεργασίες για την αποψινή γιορτινή βραδιά στον Απόλλωνα με τη περιρρέουσα ατμόσφαιρα να αφήνει πως στα πλαίσια της εκδήλωσης θα υπάρχει και μία έκπληξη. Φθάνουν στη Κύπρο οι Μπεντόγια και Ντουντού.

Τη πρώτη τους «τζούρα» θα πάρουν απόψε οι φίλοι του Απόλλωνα στο Λανίτειο αφού θα γίνει η μεγάλη εκδήλωση που αφορά τη παρουσίαση του ρόστερ. Το γεγονός αναμένεται με ανυπομονησία από τους οπαδούς καθώς όπως ψυθιρίζεται σε διάφορα πηγαδάκια, η βραδιά θα κλείσει με μια μεγάλη έκπληξη.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι στο χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκονται όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας, Παπαστυλιανού, Καρώ, Κίσσας, Ντουντού, Μπεντόγια και Πίεχ.

Σχετικά με τον προγραμματισμό της ομάδας η ομάδα έμεινε με δύο στόπερ, Αγγελή και Καρώ, κι έτσι η επόμενη μεταγραφή θα αφορά σίγουρα τον κεντρικό αμυντικό. Πέρα από την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών ο Απόλλωνας θα εντάξει στο δυναμικό του ένα αριστερό ακραίο μεσοεπιθετικό και έναν ποδοσφαιριστή για το χώρο της μεσαίας γραμμής για τον κατάλογο Β`.

Η ομάδα φεύγει τη Τρίτη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ουγγαρία με το μεγάλο μέρος του ρόστερ να έχει κλείσει καθώς λίγες κινήσεις έχουν απομείνει. Πριν την αποχώρηση της ομάδας για τη χώρα της κεντρικής Ευρώπης αύριο είναι προγραμματισμένο το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΖ στο Κολόσσι στις 18:30.

Ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για τους οπαδούς και για τα ΜΜΕ αφού είναι περισσότερο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.