«Μας λείπει ένα πρωτάθλημα και το θέλουμε» (Φώτος/βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε  στο "Λανίτειο" η παρουσίαση του ρόστερ του Απόλλωνα για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Δείτε σε βίντεο την παρουσίαση: 

 
-Αρχίζει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα
 
''Έγιναν προσπάθειες για να ανακοινωθεί κάποιος παίκτης απόψε αλλά δεν κατέστη δυνατό'', ξεκαθάρισε για όσους περίμεναν μεταγραφική έκπληξη. 
 
''Επιβάλλεται ο στόχος μας να είναι το πρωτάθλημα''. Ανακοινωσε οτι εντος του 2016 θα ξεκινήσουν τα έργα για το γήπεδο. Επίσης ανακοίνωσε ότι σύντομα με τη βοήθεια του Φοίβου Βάκη θα γίνουν έργα στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι.
 
-Τα συνθήματα δεν αφήνουν τον πρόεδρο να μιλήσει. «Κυρίες και Κύριοι και κυπελλούχοι σας καλωσορίζω στην παρουσίαση του ρόστερ για τη νέα σεζόν. Είθιστε να κάνουμε ένα μικρό απολογισμό αλλά και να οριοθετούμε τους στόχους της νέας σεζόν. Η περσινή σεζόν ξεκίνησε πολύ δύσκολα με νέο προπονητή, νέους παίχτες και το βάρος του χαμένου πρωταθλήματος στην πλάτη μας», είπε αρχικά. 

Υπό τους ήχους Παντελή Παντελίδη η παρουσίαση Γκίε. 

Αποθεώνονται ένας προς ένας όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αίσθηση έκανε η έξαρση του κόσμου ειδικά όταν ήρθε η σειρά του ο Αγγελή.  Ο "Χρυσοκέφαλος" Αγγελή όπως τον χαρακτήρισε ο Φανούριος Κωνσταντίνου. 

Τώρα αρχίζει η παρουσίαση τεχνικού τιμ και παικτών. 

21:15 ΜVP της περσινής σεζόν ο Μπρούνο Βάλε. 

21:11 Έπαθλο στον Λούκα Στογιάνοβιτς- Πρώτος σκόρερ της ομάδα πέρσι.Έπαθλο και στον Φώτη Παπουλή, επίσης πρώτος σκόρερ πέρσι της ομάδας

21:09 Τιμήθηκε ο Ιωάννης Πίττας ως καλύτερος νέος παίχτης 2015-16. 

20:51 Το λόγο παίρνει ο Ε.Τ Φανούριος Κωνσταντίνου. Καλωσορίζει και κάνει ένα απολογισμό με τα επιτεύγματα της ομάδας.  «Στόχος η διεκδίκηση όλων των εγχώριων τίτλων. Μας λείπει ένα πρωτάθλημα και το θέλουμε», τόνισε χαρακτηριστικά. 

20:50 Αρχίζει το πρόγραμμα της βραδιάς. Σε γιγαντοοθόνες προβάλλεται βίντεο. 

-Παρατηρείται μικρή καθυστέρηση για να προλάβει να έρθει όσο το δυνατό περισσότερος κόσμος. Πάντως οι οργανωμένοι ήδη άρχισαν με συνθήματά να δημιουργούν ατμόσφαιρα γηπέδου.  

-Άρχισε σιγά - σιγά να μαζεύεται ο κόσμος.

-Το μότο είναι "Πάμε ξανά, πιο ψηλά".

-Στον χώρο υπάρχουν περίπτερα με προιόντα της ομάδας.

-Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα αναλάβει η Έλενα Χατζίδου.

-Υπάρχει αγωνία στις τάξεις των φίλων της ομάδας, οι οποίοι περιμένουν κάποια έκπληξη, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια ο Πρόεδρος Νίκος Κίρζης.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό...