ΧΩΡΙΣ μεταγραφική έκπληξη, ΝΕΑ για το γήπεδο (βίντεο)

Δεν ανακοίνωσε μεταγραφική έκπληξη στην ομιλία του ο πρόεδρος του Απόλλων Νίκος Κίρζης ωστόσο γνωστοποίησε ευχάριστα νέα τόσο για το γηπεδικό ζήτημα όσο και για έργα εκσυγχρονισμού του αθλητικού κέντρου στο Κολόσσι.  

«Κυρίες και Κύριοι και κυπελλούχοι σας καλωσορίζω στην παρουσίαση του ρόστερ για τη νέα σεζόν. Είθιστε να κάνουμε ένα μικρό απολογισμό αλλά και να οριοθετούμε τους στόχους της νέας σεζόν. Η περσινή σεζόν ξεκίνησε πολύ δύσκολα με νέο προπονητή, νέους παίχτες και το βάρος του χαμένου πρωταθλήματος στην πλάτη μας. Κάποια αρνητικά αποτελέσματα έδωσαν την ευκαιρία σε κάποιους να αμφισβητήσουν. Αυτό δεν μας λύγησε. Μέσα από ομοψυχία και ενότητα βγήκαμε στην Ευρώπη και φέραμαι ένα από τους δυο τίτλους στην Λέμεσο. Έτσι η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη», είπε αρχικά στην ομιλία του... 

Ακολούθως γνωστοποίησε για το γηπεδικό ζήτημα: «Είμαστε πάρα πολύ κοντά στο υλοποιήσουμε το όνειρο ανέγερσης του γηπέδου. Έχουμε πάρει την πολεοδομική άδεια. Η  χρηματοδότηση έχει διευθετηθεί. Θεωρώ ότι μέσα στο 2016 θα ξεκινήσουν τα έργα»

Για τους στόχους της νέας σεζόν ξεκαθάρισε με τον πλέον εμφαντικό τρόπο πως είναι το πρωτάθλημα: «Μετά από τόσες επιτυχίες τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αυτή η ομάδα επιβάλλεται να ξεκινά κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα. Είμαστε ο Απόλλωνας. Εμείς το πιστεύουμε, αλλά χωρίς εσάς δεν μπορούμε να το πετύχουμε. Αν θέλουμε το πρωτάθλημα πρέπει να ξεσηκωθεί ο κάθε Απολλωνίστας και να έρθει δίπλα στην ομάδα». 

Για το κεφάλαιο μεταγραφές και δη απαντώντας σε όσους περίμεναν στην βραδιά έκπληξη είπε: «Δεν έφεραν αποτέλεσμα οι προσπάθειες μας για κάποια έκπληξη σήμερα. Γίνονται όμως προσπάθειες. Θα γίνουν τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές. Καλωσορίζω τα νέα αποκτήματα στην οικογένεια του Απόλλωνα».