«Παραμένουν οι πιθανότητες 50-50» (βίντεο)

Ικανοποιημένος από την απόδοση και τον χαρακτήρα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του εμφανίστηκε στη δημοσιογραφική διάσκεψη με το πέρας του αγώνα στην Ελβετία με την Γκρασχόπερς ο προπονητής του Απόλλωνα Πέδρο Εμανουέλ. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε επίσης στο χαμένο πέναλτι του Ντα Σίλβα, τις χαμένες ευκαιρίες, τα διαιτητικό λάθος στη φάση του Γκίε, στην κόκκινη του Εστεπάν Σακέτι αλλά και στον αδράνεια της άμυνας στα τελευταία λεπτά. 

Για τις πιθανότητες πρόκρισης ξεκαθάρισε ότι παραμένουν 50-50. 

«Αλλάξαμε κάποια πράγματα και σκοράραμε. Η αντίπαλος μας περίμενε να κάνουμε το λάθος για να πετύχει γκολ. Πιστεύω ότι έγινε λάθος στη φάση του Γκιέ γιατί δεν εφαρμόστηκε ο κανονισμός. Ήταν σε θέση καθαρής επίτευξης γκολ που είναι κόκκινη όμως ο διαιτητής έδειξε μόνο κίτρινη».

«Οι ποδοσφαιριστές έκαναν αυτά που έπρεπε να  κάνουν. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Δείξαμε χαρακτήρα. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση όχι όμως από το αποτέλεσμα. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50. Ο αντίπαλος όσες φάσεις έκανε τα κατάφερε σε σχέση με μας που μπορούσαμε να πετύχουμε κι' άλλα γκολ. Στο δεύτερο παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα.  Όσο στην συνέχεια η κόκκινη δεν χρειαζόταν αλλά και το γκολ στο τελευταίο λεπτό. Κάναμε καταπληκτικό αγώνα. Απαγορεύονται τα λάθη σε τέτοιους αγώνες στα τελευταία λεπτά. Είμαστε αισιόδοξοι για τον επόμενο αγώνα. Θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο όμως δεν τα καταφέραμε.  Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το σκορ και να πάρουμε την πρόκριση».

Πιο κάτω σας παραθέτουμε βίντεο από την Συνέντευξη Τύπου: