"Να δείξουμε στους οπαδούς μας ότι έχουμε καλή ομάδα"

Ευχαριτημένος από το πάθος των παικτών του παρόλο που ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στον Άρη ο Πέδρο Εμάνουελ.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

«Κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν ήμασταν πολύ καλοί τα πρώτα 15 λεπτά, αλλά μετά ελέγξαμε το παιχνίδι και κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε. Είχαμε υπομονή για να ελέγξουμε το παιχνίδι και να περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή να σκοράρουμε. Είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η μπάλα σήμερα δεν ήθελε να μπει.

Το πιστέψαμε μέχρι το τέλος και είμαι χαρούμενος για το πάθος που έδειξαν στο παιχνίδι. Στο τέλος δεν πήραμε τον βαθμοό, δεν σκοράραμε κι έτσι δεν κερδίσαμε. Σήμερα δεν είχαμε οπαδούς μαζί μας, μόνο γυναικόπαιδα, και θέλαμε να τους δώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο Άρης έκανε το δικό του παιχνίδι όπως μπορεί. Εμείς θέλουμε να παίζουμε περισσότερο χρόνο, να αλλάξουμε τη νοοτροπία και να δείξουμε στους οπαδούς μας ότι έχουμε καλή ομάδα».

Πίστωση χρόνου προκειμένου να αποκτήσει η ομάδα την απαραίτητη ομοιογένεια ζήτησε ο προπονητής του Άρη, Θαλής Θεοδωρίδης. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ελλαδίτης στην διάσκεψη τύπου: 

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι για μας απέναντι σε μια καλή ομάδα με ομοιογένεια, έναν πολύ καλό προπονητή. Στόχος μας ήταν να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από τα καρέ μας και με αντεπιθέσεις να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα των επιθετικών μας.

Δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις, ο Απόλλωνας περισσότερες, αλλά ο τερματοφύλακας μας ήταν σε πολύ καλή μέρα. Κλείσαμε τον άξονα στο δεύτερο ημίχρονο για να κλείσουμε Μπεντόγια και Ντα Σίλβα και πήραμε το παιχνίδι στα πλάγια. Είχαμε πολλούς παίκτες που ήρθαν στην πορεία κι έτσι θέλουμε δουλειά για την ομοιογένεια και θα το κάνουμε στη διακοπή».