Ισοπαλία και αποθέωση! (pics/vid)

Η Ομόνοια εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τον Απόλλωνα στον φιλικό αγώνα προς τιμήν του Νούνο Ασίς. Σκόρερ του αγώνα οι Αγκάγιεφ και Γκιέ.

Ο Πορτογάλος αποχώρησε από το ματς στο 21΄για να ξαναμπεί στο 46΄μέχρι το τέλος. Σε κάθε του κίνηση οι φίλοι της ομάδας φώναζαν ρυθμικά το όνομα του ενώ ο ίδιος κυνηγούσε το γκολ μέχρι το τελευταίο λεπτό. 

Το Kerkida,net ήταν στο ΓΣΠ. Δείτε όλα όσα έγιναν.

Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 9ο λεπτό όταν από το κεφάλι του Παπουλή η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κρέσιτς.

Σειρά του Άλεξ...

Στο 19ο λεπτό το απευθείας φάουλ του Άλεξ Ντα Σίλβα λίγο έξω από την περιοχή της Ομόνοιας πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κρέσιτς.

Στο 21΄standing ovetion για τον Ασίς ο οποίος πέρασε εκτός, την θέση του πήρε ο Αγκάγιεφ.

Δύο κολλητές η Ομόνοια...

Στο 33΄και στο 35΄ήταν η σειρά της Ομόνοιας να απειλήσει την εστία του Βάλε. Στην πρώτη χρονικά φάση, ο Σιέρινταν, βλέποντας τον Πορτογάλο να είναι εκτός εστία επιχείρησε μακρινό (πίσω από την σέντρα) σουτ, όμως η μπάλα πέρασε έξω. Δύο λεπτά αργότερα ο Αγκάγιεφ με ωραίο σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Νούνο Ασίς πέρασε ξανά στον αγωνιστικό χώρο.

ΓΚΟΛ στο 55΄

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Ομόνοια βρήκε τον δρόμο στα δίκτυα με τον Αγκάγιεφ. Ωραίο γύρισμα από τον Σιέρινταν από αριστερά, ο Ισραηλινός με πλασέ νίκησε τον Βάλε.

Ισοφάριση με Γκιέ...

Στο 67ο λεπτό του αγώνα ο Γκιέ έφερε το ματς στα ίσα για τον Απόλλωνα. Ο Αφρικανός επιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Ομόνοιας και με πλασέ νίκησε τον Κρέσιτς.

Ευκαιρία για το 1-2

Στο 80΄ο Απόλλωνας λίγο έλειψε να κάνει το 1-2. Ο Χατζηχαραλάμπους έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής όμως ο Χριστοδούλου αν και με δεύτερη προσπάθεια κατάφερε και μπλόκαρε την μπάλα.

85΄ Χαμένη ευκαιρία με Νούνο 

Ο Νούνο Ασίς αν και έχασε την ευκαιρία να σκοράρει αποθεώθηκε από τους φίλους της Ομόνοιας. Ο Πορτογάλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση εντός περιοχής έπειτα από την σέντρα του Σιέρινταν όμως το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα όσα προηγήθηκαν...

OMONOIA: Κρέσιτς, Κωνσταντινίδης, Σοϊλέδης, Παντελιάδης, Κονομής, Μαργκάσα, Φυλακτού, Ασίς (21΄ Αγκάγιεφ), Ιβανόφ, Χατζάρας, Σέρινταν.

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Γιόργκενσεν, Τουρέ, Ντάρμπισαϊαρ, Φλορέσκου, Φραγκέσκου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Λόπες, Σακέτι, Ντα Σίλβα, Μπάρμπαρο, Πίεχ, Ρομπέρζ, Παπουλής (39΄ Βασιλειάδης), Ρέινολντς, Βινίσιους, Βάλε, Βασιλείου.

Στον πάγκο: Μπεντόγια, Γκιέ, Παπαστυλιανού, Βασιλειάδης, Παπαμιχαήλ, Αριστοτέλους, Χατζηχαραλάμπους, Σαρδινέρο, Τιάγκο, Ράτκοβιτς.