Διαχείριση και αξιοποίηση της πληρέστερης θέσης...

Έχοντας τρεις πρωτοκλασάτους και την έξτρα επιλογή του Ράτκοβιτς, φαντάζει κομματάκι δύσκολο παίζοντας με μόνο έναν στην κορυφή ο Απόλλωνας  να καταφέρει να εκμεταλλευτεί το απόλυτο της ποιότητας του ρόστερ του.

Θέλοντας και μη, κάποιος δεν θα έχει τα απαιτούμενα αγωνιστικά λεπτά ώστε να φορτσάρει προσφέροντας εκτός από βοήθειες, σημαντικά γκολ. 

Άρα εδώ μπαίνει στην συζήτηση το κεφάλαιο διαχείρισης και αξιοποίησης υλικού από τον Πέδρο Εμανουέλ στην κατά τεκμήριο πληρέστερη του θέση. 

Πάνω-κάτω, ξεκαθάρισε τις προθέσεις του (π.χ στο ντέρμπι με την ΑΕΛ) ανεξαρτήτως φόρμας. Κατά βάση είναι ο Γκιέ και Μάλγκλιτσα-Πίεχ συμπληρώνουν την πίττα συμμετοχής ανάλογα με τις συνθήκες της κάθε αναμέτρησης.

Με απλά λόγια, φυσιολογικά, με όλους υγιείς, κόντρα στην Ομόνοια αναμένεται να επαναφέρει το ευέλικτο 4-4-2 που έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί το ιδανικό-αποδοτικότερο σύστημα.

Έτσι, το κατά πόσο αυτή ήταν η βασική αιτία των αρνητικών αποτελεσμάτων ή αυτή η αλλαγή θα επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα θα διαφανεί μια και καλή...