ΘΡΥΛΙΚΗ ανατροπή! (φώτος/βίντεο)

Μεγάλη νίκη για τον Απόλλωνα ο οποίος γύρισε το παιχνίδι με τον Εθνικό επικρατώντας με 3-2. Δύο γκολ μετά το 90΄ για τους γηπεδούχους...

Ο Απόλλωνας βρέθηκε να κάνει 2-1 μέχρι το 90΄ από τον Εθνικό, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπεντόγια στο 91΄ και να πάρει τελικά την νίκη στο 94΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άλεξ Ντα Σίλβα. 

Ο Εθνικός με δύο γκολ του Ζελάγια πήρε ισχυρό προβάδισμα στο πρώτο μέρος με τον Αγγελή να απαντά για το 2-1 στο 52΄. Οι παίκτες του Πέδρο Εμανουέλ δεν τα παράτησαν και τελικά πήραν την νίκη με το τέρμα του Ντα Σίλβα. 

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες των γηπεδούχων είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο 10λεπτο με τον Εθνικό σε παθητικό ρόλο να αμύνεται. 

Όσο περνούσε ο χρόνος ο Απόλλωνας στένευε τον κλοιό γύρω από τα καρέ του Εθνικού. Ο Μάγλιτσα πριν την συμπλήρωση του πρώτου 25λέπτου απείλησε την εστία του Πρότσεκ με σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Κόντρα στην ροή ΓΚΟΛ ο Εθνικός!

Στο 33΄ ο Εθνικός κόντρα στην ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ με τον Ζελάγια. Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού έπειτα από κοσμοσυρροή στα καρέ του Βάλε, οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα και ο Ζελάγια με σουτ έκανε το 0-1.

Αντίδραση με σουτ του Παπουλή, μπλόκαρε ο Πρότσεκ...

Στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης ο Απόλλωνας απείλησε για το 1-1 με τον Παπουλή. Ο Ελλαδίτης έπιασε ωραίο σουτ όμως ο κίπερ του Εθνικού κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα.

2-0 στο 40΄ 

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Εθνικός έκανε το 2-0 και πάλι με τον Ζελάγια! Από πλάγιο άουτ επιχειρήθηκε σουτ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Ζελάγια με το κεφάλι νίκησε τον Βάλε για δεύτερη φορά.

Ξεκίνημα με ΓΚΟΛ

Στο 52ο λεπτό ο Απόλλωνας κατάφερε να μειώσει στο σκορ με τον Αγγελή. Ο Μπεντόγια ήταν αυτός που έκανε την ωραία σέντρα, ο κεντρικός αμυντικός των γαλάζιων σηκώθηκε πιο ψηλά απ΄όλους και με το κεφάλι νίκησε τον Πρότσεκ για το 2-1.

Μεγάλη ευκαιρία με Μάγκλιτσα!

Ο Απόλλωνας έκλεισε για τα καλά τον Εθνικό στα καρέ του μετά την μείωση του σκορ. Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 62΄ με τον Μάγκλιτσα. Ο Κροάτης επιθετικός του Απόλλωνα έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

ΣΟΥΤ με Σαρδινέρο, έδιωξε ο Πρότσεκ 

Στο 74΄ ο Σαρδινέρο έχασε νέα ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Ισπανός έπιασε το σουτ όμως ο Πρότσεκ με τα πόδια έδιωξε την μπάλα με τα πόδια.   

Ισοφάριση στο 90΄ 

Ο Μπεντόγια έπειτα από γύρισμα του Γκίε έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 90΄

Μεγάλη ανατροπή με Άλεξ!

Στο 96΄ ο Αλέξ Ντα Σίλβα με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για τον Απόλλωνα.

 

Απόλλωνας: Βάλε, Βασιλείου, Ρομπέρζ, Αγγελή, Στυλιανού, Σακέτι, Ντα Σίλβα, Μπεντόγια, Παπουλής (71΄ Σαρδινέρο), Μάγκλιτσα (85΄ Πίεχ), Γκιέ

Εθνικός: Πρότσεκ, Στόϊτσεφ, Ντόβπνια, Πιντσέλι, Κυπριανού, Φιλίπποφ, Ιλουρίτζε, Κρατσούνοφ, Χατζηβασίλης, Ζελάγια, Κατσαράβα