Η… καλύτερη του Χάμπου

Η σεζόν που διανύουμε είναι με διαφορά η καλύτερη για τον Χαράλαμπο Κυριάκου.

Οι 17 συμμετοχές (5 ως αλλαγή) στο πρωτάθλημα αποτελούν προσωπική επίδοση για τον διεθνή άσο του Απόλλωνα. 

Επί εποχής Σωφρόνη Αυγουστή, ο 22χρονος μέσος αποτελεί βασική μονάδα και ο ίδιος φροντίζει με την απόδοσή του να βγάζει ασπροπρόσωπο τον προπονητή του.

Μάλιστα, στο χθεσινό παιχνίδι έκανε την καλύτερη του ίσως εμφάνιση με τη φανέλα των «γαλάζιων» σε ρόλο κεντρικού αμυντικού. Σε μία θέση που ελάχιστες φορές χρησιμοποιήθηκε, ήταν ο κορυφαίος. 

Σε  ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, ξεχώρισε για το… αρχοντικό του στυλ στο χώρο της άμυνας. Με χαρακτηριστική άνεση έβγαζε τη μπάλα μπροστά, παρόλο που σε αρκετές περιπτώσεις δεχόταν πίεση από δύο και τρεις αντιπάλους. 

Σχεδόν αψεγάδιαστος στα μαρκαρίσματα του, ουκ ολίγες φορές «καθάρισε» τις αντίπαλες επιθέσεις, έχοντας να αντιμετωπίσει δύο ικανότατους παίκτες, Πιέρο και Ντε Καμάργκο.

Και οι τέσσερις στην άμυνα είχαν πάρα πολύ καλή απόδοση, ωστόσο ξεχώρισε ο Χάμπος και για το λόγο ότι δεν αγωνιζόταν στη φυσική του θέση.

Οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανεβαίνουν συνεχώς και ευχή όλων -με τη βοήθεια του Θεού- να μην αντιμετωπίσει ξανά σοβαρούς τραυματισμούς. 

Τα τελευταία χρόνια πέρασε ουκ ολίγες δύσκολες στιγμές, ωστόσο είναι εδώ... πιο δυνατός από ποτέ!

Οι συμμετοχές του Χάμπου ανά σεζόν στο πρωτάθλημα:

2011-12 4 ως αλλαγή

2012-13 11 (5 ως αλλαγή)

2013-14 11 (5 ως αλλαγή)

2014-15 10 (7 ως αλλαγή)

2015-16 9 (5 ως αλλαγή)

2016-17...17 (5 ως αλλαγή)