Τα δύο εκτός και το άλλο... νόημα ενόψει ΑΠΟΕΛ

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Απόλλωνας θα… χτυπήσει τα ρέστα του, στην μάχη που δίνει για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Λεμεσιανή ομάδα είδε την μεγάλη διαφορά από την κορυφή να μειώνεται και πλέον να είναι στο -7 από το προπορευόμενο ΑΠΟΕΛ, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος τους αλλά να έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν.

Οι δύο αγώνες που ακολούθου είναι εκτός έδρας, με Ομόνοια στο «ΓΣΠ» και Ανόρθωση στο «Αντ. Παπαδόπουλος» είναι μια καλή ευκαιρία για να αποδείξει το… μέταλλο που είναι φτιαγμένη ομάδα. Στόχος φυσικά θα είναι το δύο στα δύο, το οποίο στην χειρότερη θα διατηρήσει την διαφορά από την κορυφή αλλά με πιθανές απώλειες του ΑΠΟΕΛ (ΑΕΚ εκτός και Ομόνοια εντός), θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα είναι μεταξύ τους στο «Τσίρειο».

Αν μέχρι τότε η διαφορά μειωθεί για παράδειγμα στους τέσσερις, τότε με νίκη ο Απόλλωνας θα την… ρίξει στον πόντο και τότε θα έχουμε ένα νέο πρωτάθλημα. Αν από την άλλη όμως το ΑΠΟΕΛ την διατηρήσει ή και την μεγαλώσει, τότε πιθανότατα θα είναι τυπικής διαδικασίας τα υπόλοιπα ματς…