(Πληροφορίες) Ποιοι φεύγουν από τον Απόλλωνα...

Επιτυχημένα έκλεισε η σεζόν για τον Απόλλωνα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και έξοδο στην Ευρώπη για 5η σερί σεζόν κάτι που αποτελεί ρεκόρ για τους "γαλάζιους".

Πλέον στην ομάδα της Λεμεσού κοιτάζουν την επόμενη μέρα προκειμένου να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι ενόψει της νέας περιόδου. Ο Σωφρόνης Αυγουστή τόνισε με δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού ότ θα γίνουν λίγες αλλά ποιοτικές μεταγραφές ενώ σκοπός είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στην ομάδα δεν αναμένεται να συνεχίσουν οι Σεμέδο, Τιάγκο Γκόμες (λήγει ο δανεισμός του και επιστρέφει στη Μπράγκα), Μπεντόγια και Μάριο Σέρτζιο (λόγω ηλικίας, 35 προς 36).

Αναφορικά με τον Αρκάντιους Πίεχ γίνονται κάποιες σκέψεις, αφού ναι μεν ο Πολωνός επιθετικός πρόσφερε στην ομάδα, αλλά οι υψηλές αποδοχές του είναι ένα... θέμα. Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες.

Όσον αφορά το θέμα με τον Άμπραχαμ Γκίε ο Ιβοριανός επιθετικός δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα μετά το θέμα με την υγεία του. Δύσκολα θα ανανεωθεί το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή παρόλο που έδειξε ότι μπορεί να αγωνιστεί. Σε κάποιες άλλες χώρες ανανεώνεται το δελτίο υγείας μετά από τέτοια θέματα. Επίσης, δεν αναμένεται να συνεχίσει ο Μπάρμπαρο που έχει παχυλό συμβόλαιο.

Τέλος, στον τομέα των προσθηκών, ο Απόλλωνας όπως είναι γνωστό υπέγραψε συμβόλαιο με τους Ζελάγια και Χατζηβασίλη ενώ στα σκαριά βρίσκεται και τρίτη μεταγραφή.