ΚΑΠΟΤΕ ήταν ΟΝΕΙΡΟ!

Η σταθερά ανοδική πορεία απ' την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Απόλλωνα ο Νίκος Κίρζης είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη.

Μαζί με τους συνεργάτες του, ο Πρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας έχει καταφέρει κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της, με... φόντο τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κάποτε ήταν ένα άπιαστο όνειρο η συμμετοχή για πέντε σερί χρονιές στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά πλέον είναι μια πραγματικότητα για τον Απόλλωνα. Και όχι απλές συμμετοχές, αλλά με διακρίσεις (δύο φορές στους ομίλους) και καλές πορείες, πλησιάζοντας στους ομίλους.

Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και στις αρχές της δεκαετίας του 90', ξανά με... Κίρζη στην ηγεσία. Με τον Ντίμι, πατέρα του Νίκου, στην Προεδρία, από το 1991 και για τέσσερις σερί χρονιές αγωνίστηκε στην Ευρώπη όμως από τότε υπήρξε μεγάλη αστάθεια και μεταπτώσεις από χρονιά σε χρονιά. Μέχρι να εμφανιστεί ο Κίρζης ο... νεότερος!

Ανεξάρτητα από τους εγχώριους τίτλους, μια καλή Ευρωπαϊκή πορεία με νίκες και διακρίσεις μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το όνομα και το πρεστίζ μιας ομάδας. Και σε αυτό το κομμάτι επί Κίρζη ο Απόλλωνας είναι απόλυτα επιτυχημένος.