"Αισθανθήκαμε την δύναμη του κόσμου μας/Σοβαροί για διπλό"

Για τον επαναληπτικό αγώνα με την Ζάρια Μπάλτι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Aπόλλωνα ο Χαράλαμπος Κυριάκου...

«Σίγουρα ο πρώτιστος στόχος στις διπλές αναμετρήσεις με την Ζάρια Μπάλτι ήταν και είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στη Λάρνακα μας δίνει ένα σοβαρό προβάδισμα, ωστόσο απομένουν ακόμη ενενήντα λεπτά στα οποία θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί για να κερδίσουμε και στο Κισινάου. Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα ακολούθησε κατά γράμμα το πλάνο του προπονητή μας, ωστόσο η κόπωση η οποία επήλθε με την πάροδο του χρόνου μας επηρέασε σε πολύ μεγάλο βαθμό»… ανέφερε αρχικά ο διεθνής μέσος και συνέχισε αναφερόμενος τόσο στην παρουσία του κόσμου στον πρώτο αγώνα αλλά και την προοπτική της ομάδας του στην διοργάνωση:
 
«Η παρουσία του κόσμου μας ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή. Αν συνυπολογίσουμε το εργάσιμο της ημέρας, το ταξίδι στη Λάρνακα και τις κακές καιρικές συνθήκες τότε οι 5.000 φίλοι που μας ακολούθησαν ήταν ένας εξαιρετικός αριθμός για την εποχή. Επίσης οι εκδηλώσεις του ήταν σε κόσμια πλαίσια κι αυτό είναι κάτι το οποίο μας χαροποιεί όλους στην ομάδα. Παράλληλα η αίσθηση η οποία μας δημιούργησε η "ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ" ήταν πρωτόγνωρη για μας, καθώς αισθανθήκαμε την δύναμη του κόσμου μας σ΄ένα άκρως ποδοσφαιρικό γήπεδο».

Για την προοπτική της ομάδας μας στη διοργάνωση τόνισε: «Θέλουμε να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.  Δεν έχουμε την δυνατότητα και το δικαίωμα ως Απόλλωνας να βλέπουμε τόσο μακριά. Έχουμε υποχρέωση να είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι στα κάθε παιχνίδι το οποίο ακολουθεί. Να ξοδέψουμε νικηφόρα τον επαναληπτικό με την Ζάρια και θα δούμε τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία».