Δυο στα δυο και πάει παρακάτω... (φώτος)

Μετά το 3-0 στην Κύπρο, ο Απόλλωνας κέρδισε και εκτός την Ζάρια, αυτή την φορά με 1-2 και πάει με 2/2 νίκες στον 3ο προκριματικό του Europa League. Άλεξ με πέναλτι και Σκέμπρι τα γκολ για τους κυπελλούχους. Το www.kerkida.net ήταν στο "Stadionul Zimbru"...

Υπεροχή, κατοχή, γκολ

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε μόλις στο 5ο λεπτό όμως το πλασέ του Μάγκλιτσα μετά την κάθετη πάσα του Σακέτι πήγε λίγο έξω. Στο 8' ο Κροάτης απείλησε ξανά όμως η κεφαλιά του ήταν άστοχη ενώ στο 18' η ομάδα του Αυγουστή είχε διπλή ευκαιρία πρώτα με σουτ του Πέδρο που απέκρουσε ο Πασένκο και έπειτα με κεφαλιά του Σακέτι που δεν βρήκε στόχο.

O Aπόλλωνας ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, κρατούσε την μπάλα και στο 23' είχε άλλη μια επικίνδυνη φάση με σουτ του Άλεξ από το ύψος της περιοχής που έφυγε μόλις πάνω απ' την εστία.

Απ' εκεί και πέρα έλειψαν οι μεγάλες φάσεις. Η Λεμεσιανή ομάδα συνέχισε να ελέγχει και στην εκπνοή έφτασε και στην ουσία. Στο 44' ο Στυλιανού κέρδισε το πέναλτι, ο Άλεξ το μετέτρεψε σε γκολ και έστειλε την ομάδα του στ' αποδυτήρια με το 0-1.

Ισοφάριση, κόκκινη και διπλό

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος έτσι άρχισε το δεύτερο, δηλαδή με γκολ. Αυτή την φορά ηταν όμως για την Ζάρια αφού ο Φόκσα με κεφαλιά στο 48' ισοφάρισε σε 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Πέδρο έκανε ένα δυνατό σουτ που βρήκε έτοιμο τον Πασένκο ενώ στο 63' ο Μάγκλιτσα ήταν για λίγο άστοχος με το κεφάλι.

Η αριθμητική ισορροπία άλλαξε στο 75 όταν ο Ράτσα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και η ομάδα μας το εκμεταλλεύτηκε αμέσως αφού στο 81' ο Σκέμπρι έκανε το 1-2!

Ζάρια: Πασένκο, Γκολοβατένκο, Ζαγκινάιλοφ (73' Μπογκίου), Ράτσα, Οβσεανίκοφ, Τιγκιρλάς, Γκούλτσεακ (81' Σλίνκιν), Μιχάλιοβ, Φόκσα, Γκόμες (65' Σουβόροφ), Τριφόνοβ

Απόλλων: Βάλε, Στυλιανού (69' Ζελάγια), Ρομπέρζ, Γιούστε (78' Άλεφ), Ζάντερ (59' Βασιλείου), Σακέτι, Χάμπος, Άλεξ, Πέδρο, Σκέμπρι, Μάγκλιτσα

Kίτρινες: Γκόμες, Μιχάλιοβ / -

Κόκκινες: Ράτσα (2η κίτρινη)

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε επιχορήγηση της Bet On Alfa και του «Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus».