(Σχόλιο) Καλή "προπόνηση", δεύτερη νίκη

Ένας σοβαρός Απόλλωνας έκανε μια καλή... προπόνηση κόντρα στην Ζάρια και με δεύτερη νίκη πέρασε στον 3ο προκριματικό.

Σε ένα παιχνίδι που δεν σηκώνει ιδιαίτερη κριτική, η ομάδα του Αυγουστή είχε σωστή προσέγγιση, χωρίς χαλαρότητα. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο από το 1-2. Συνολικά ο Απόλλωνας έχασε αρκετές ευκαιρίες και οι παίκτες ετοιμάστηκαν ουσιαστικά για το επόμενο ματς.

Με καθαρό πλάνο και προσανατολισμό στο γήπεδο, οι κυπελλούχοι έκαναν το 2 στα 2 και πάνε παρακάτω χωρίς... πολλά πολλά.

Το σχόλιο για το πρώτο μέρος

Ημίχρονο στο 0-1 στη Μολδαβία και ο Απόλλωνας είναι στον επόμενο γύρο. Αυτό ήταν σχεδόν δεδομένο βέβαια μετά το 3-0 στην Κύπρο και το ζητούμενο είναι η νίκη.

Η ομάδα του Αυγουστή έλεγξε πλήρως μετά την πάροδο των πρώτων λεπτών. Είχε την κατοχή, έπαιζε πολύ καλύτερα απ' την Ζάρια και έφτιαξε 2-3 καλές ευκαιρίες για το γκολ. Η έδρα δεν επηρέασε κανένα και ο Απόλλωνας ήταν άνετος κόντρα σε μια ομάδα με την οποία έχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 44' με το πέναλτι που κέρδισε ο Στυλιανού και εκτέλεσε ο Άλεξ και το ζητούμενο είναι να διατηρηθεί το 0-1 ή να έρθουν και άλλα γκολ ώστε η πρόκριση να σφραγιστεί με δυο νίκες.

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε επιχορήγηση της Bet On Alfa και του «Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus».