"Μπράβο στους παίκτες και όσους ήρθαν και μας στήριξαν"

Δείτε όσα είπε ο Σωφρόνης Αυγουστή στην δημοσιογραφική μετά το διπλό επί της Ζάρια...

Αρχικά: "Μπράβο στους παίκτες μου που κέρδισαν ξανά. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο αποτελεσματικοί στην τελική πάσα και θα βάζαμε περισσότερα γκολ. Σίγουρα θα βελτιωθούμε και θα έχουμε καλύτερα τελειώματα. Περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο".

Για τον επόμενο αντίπαλο: "Οι δυο ομάδες παίζουν διαφορετικά. Στόχος μας εμάς είναι η νίκη. Θα βρούμε δυσκολίες γιατί είναι δυο δυνατές ομάδες στην έδρα τους. Πρέπει να ετοιμαστούμε και να φέρουμε την πρόκριση μέσα στη Λάρνακα με τον κόσμο μας. Και οι δυο έχουν τις αδυναμίες τους και πρέπει να τις βρούμε για να τις χτυπήσουμε".

Για την αλλαγή του Ζάντερ: "Ήταν θέμα τακτικής απλά την ώρα που θα γινόταν η αλλαγή είχε ένα μαρκάρισμα. Δεν έχει κάτι σοβαρό και θα είναι μια χαρά στο επόμενο παιχνίδι".

Πόσο ικανοποιημένος είναι από την παρουσία της ομάδας του: "Είχαμε παραπάνω διάρκεια. Μας έλειψε η τελευταία πάσα, θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε. Είμαστε στο σωστό δρόμο για να είμαστε πιο δυνατοί και έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι".

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε επιχορήγηση της Bet On Alfa και του «Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus».