Απόλλων με 2.05!

H Midtjylland Δανίας είναι ο τελευταίος αντίπαλος του Απόλλωνα στο δρόμο για τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League και το πρώτο ματς θα γίνει απόψε στις 20:00 στην «ΑΕΚ Arena».

Η ομάδα της Λεμεσού μπροστά στον κόσμο της που θα κατακλύσει κάθε γωνιά του γηπέδου, στοχεύει σε καθαρή νίκη, αν είναι δυνατόν και χωρίς να δεχτεί γκολ προκειμένου να γίνει «αφεντικό» για την πρόκριση.

Και αυτό το ματς προσφέρεται στο κουπόνι της Bet on Alfa, με τον Απόλλωνα να προβάλλει σαν τα φαβορί για τη νίκη με απόδοση 2.05. Το διπλό για τη Midtjylland είναι στο 3.20, ενώ πολύ κοντά και συγκεκριμένα στο 3.25 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. 

Δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές στις αποδόσεις του over 2.5 goals και του under 2.5 goals. Συγκεκριμένα προσφέρεται στο 1.85 το over 2.5 goals και στο 1.80 το under 2.5 goals, ενώ χαμηλότερη είναι η απόδοση για να σκοράρουν στο ματς και οι δύο ομάδες, καθώς προσφέρεται στο 1.70 στο κουπόνι της Bet on Alfa. 

Μέσα από την ιστοσελίδα μας www.kerkida.net θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό, με την χορηγία της Bet on Alfa. Εκτός από την live ενημέρωση για το ματς, θα μπορείτε να διαβάσετε δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές, βίντεο, φωτογραφίες και γενικά θα έχετε πλήρη ενημέρωση για όλα όσα θα γίνουν στην «ΑΕΚ Arena». 

Επίσης η Bet on Alfa προσφέρει στο κουπόνι της όλα τα σημερινά ματς για τα play offs του Europa League, δίνοντας μεγάλη γκάμα επιλογών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΗΣ BET ON ALFA