Διαιτητής Απόλλων-Μίντιλαντ: Το ρεκόρ, τα πέναλτι και μία παράξενη ιστορία

Eίναι γνωστό ότι ένας από τους κορυφαίους Άγγλους διαιτητές θα σφυρίξει τη σημερινή αναμέτρηση του Απόλλωνα με τη Μίντιλαντ. 

Ο 32χρονος Μάικλ Όλιβερ, ο οποίος κατέχει ένα ξεχωριστό ρεκόρ. Το 2010 έγινε ο νεότερος διαιτητής στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Στα 25 του χρόνια ήταν ο «άρχοντας» στο Μπέρμιγχαμ-Μπλάκμπερν, τον Αύγουστο του 2010. Από το 2012 κατέχει το σήμα της FIFA.

Συνολικά στην καριέρα του έχει σφυρίξει σε 385 παιχνίδια. Μοίρασε 1148 κίτρινες, 57 κόκκινες και υπέδειξε 122 πέναλτι παρακαλώ!

Πριν από 2 χρόνια, ο Όλιβερ ήταν πρωταγωνιστής σε μία παράξενη ιστορία. Από το... πουθενά βοηθός διαιτητής, με τη σύζυγό του Lucy May (φώτο κάτω) να διευθύνει το γυναικείο παιχνίδι Άρσεναλ-Ρέντινγκ για το Continental Cup!

«Αν υπάρχει κάποιος εξουσιοδοτημένος βοηθός διαιτητής στο γήπεδο, παρακαλώ μπορεί να γίνει γνωστός» ήταν η ανακοίνωση που έγινε από τα μεγάφωνα του γηπέδου κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου.

Ανάμεσα στους 873 θεατές ήταν και ο Μάικλ Όλιβερ, ο οποίος φώναξε «παρών» αντικαθιστώντας την τραυματισμένη βοηθό διαιτητή.  

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε επιχορήγηση της Bet On Alfa και του «Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus».

Υποστηρικτής της κάλυψης του αγώνα Απόλλων-Μίντιλαντ το Ψητοπωλείο-Ταβερνάκι του ΜΕΛΗ