ΕΤΣΙ θα κάνει το βήμα πρόκρισης!

Προ ημερών είχαμε γράψει ότι η προτεραιότητα του Απόλλωνα στον πρώτο αγώνα με τη Μίντιλαντ θα είναι το μηδέν παθητικό, κάτι που τόνισε στην χθεσινή διάσκεψη Τύπου ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Ο Απόλλωνας μπορεί και θα πετύχει έστω ένα γκολ. Με τους παίκτες που διαθέτει και τα αμυντικά κενά που υπάρχουν στην αντίπαλη ομάδα, θα είναι έκπληξη αν δεν σκοράρει η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Το θέμα είναι κρατήσει μακριά από την περιοχή του Μπρούνο Βάλε τους επικίνδυνους παίκτες που διαθέτει η ομάδα της Δανίας από τη μέση και μπροστά.

Περιμένουμε να δούμε τον Απόλλωνα να προσεγγίζει τον αγώνα με τακτική παρόμοια όπως στη ρεβάνς με την Αμπερντίν, μολονότι τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Ο Απόλλωνας θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο μεσοαμυντικό του κομμάτι κλείνοντας τους χώρους που οδηγούν προς την εστία της ομάδας. Από την άλλη όποτε του δίνεται η ευκαιρία θα κυνηγάει το γκολ με την ευχή και την ελπίδα να πετύχει μία νίκη καθαρή νίκη (π.χ 2-0).

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε επιχορήγηση της Bet On Alfa και του «Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus».

Υποστηρικτής της κάλυψης του αγώνα Απόλλων-Μίντιλαντ το Ψητοπωλείο-Ταβερνάκι του ΜΕΛΗ