"Σε καμία περίπτωση δεν πάμε για την ισοπαλία, πάμε για τη νίκη και την πρόκριση"

Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, μίλησε στον ΑΣΤΡΑ 92.8 το μεσημέρι και αναφέρθηκε στο ματς με την Μίντιλαντ...

Αρχικά: "Το 3-2 είναι μια νίκη, καταφέραμε να βάλουμε το γκολ στο τέλος που είχε μεγάλη σημασία. Έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά και θα πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση".

Αν ανησυχούν τα 2 γκολ παθητικό στο πρώτο ματς: "Σίγουρα θα ήταν καλύτερα αν δεν δεχόμασταν τα 2 τέρματα όμως αυτά είναι τα δεδομένα. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και με μια καλή απόδοση θα έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε".

Για το αν θα παίξει για τη νίκη ο Απόλλωνας: "Από τον καιρό που έχει αναλάβει ο Σωφρόνης σε κανένα παιχνίδι δεν μπήκαμε για να παίξουμε άμυνα. Σε καμία περίπτωση δεν πάμε εκεί για την ισοπαλία, πάμε για τη νίκη και την πρόκριση".

Τι θα σημαίνει η πρόκριση: "Θα μιλάμε για τρίτη πρόκριση τα τελευταία πέντε χρόνια. Πάρα πολύ σημαντικό σε όλους τους τομείς. Κάθε φορά που μπαίνει ομίλους η ομάδα, ανεβαίνει επίπεδο".

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: "Ευτυχώς δεν έχει προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα. Μας ταλαιπωρούν ακόμα κάποια προβλήματα που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι. Ευχόμαστε να μην έχουμε άλλο τραυματισμό".