ΣΩΦΡΟΝΗΣ: "Αυτό με φοβίζει - Θα έχουν στο μυαλό αυτό που έγινε με το ΑΠΟΕΛ" (Φώτος/Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η δημοσιογραφική διάσκεψη του Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει του αυριανού αγώνα με την Λυών. Η ιστοσελίδα μας έδωσε το παρών της στο ΓΣΠ και σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν… 

Οι κυριότερες τοποθετήσεις του Κύπριου τεχνικού:

-Το αυριανό παιχνίδι είναι μια πρώτη ευκαιρία να παίξουμε σε ένα δύσκολο όμιλο με τρεις πάρα πολύ καλές ομάδες. Είμαστε το αουτσάιντερ. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, γι’ αυτό και εμείς πρέπει να ετοιμαστούμε για να ανταποκριθούμε αύριο. Η Λυών είναι μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς και γρήγορους ποδοσφαιριστές.

- Να μπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε. Θα δουλέψουμε και σήμερα και αύριο για ότι καλύτερο. Θα βρούμε δυσκολίες γιατί έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου, ότι θα υπερβάλουν εαυτό για ένα θετικό αποτέλεσμα.

-Τα προηγούμενα παιχνίδια στην Λάρνακα είχαμε ένα γήπεδο κατάμεστο και αυτό βοήθησε. Αύριο, αν και είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας εδώ, όσος πιο πολλής κόσμος έρθει και στηρίξει την ομάδα θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να νιώσουν έδρα. Είναι δύσκολο να μετακινούμαστε σε κάθε παιχνίδι, τόσες χιλιάδες εκτός Λεμεσού. 

-Η Λυών είναι το φαβορί, προέρχεται από ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα. Αυτό που μας φοβίζει είναι ότι πρόκειται για μια γρήγορη ομάδα και ικανή στο τρανζίσιον.

-Παρακολουθήσαμε το παιχνίδι της, όπως κάνουμε όλοι οι προπονητές. Βλέπουμε τι αδυναμίες του αντιπάλου και προσπαθούμε να χτυπήσουμε. Έτσι και ο αντίπαλος, γι’ αυτό και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην δώσουμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μας χτυπήσει.

-Είναι επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες. Υπερβάλλουν εαυτούς για να αντιμετωπίσουν τέτοιους αντιπάλους, είναι δύσκολο παιχνίδι, το ξέρουμε όλοι. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι καλύτερο με το πάθος, τα τρεξίματα και την δύναμή μας για να καταφέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

-Εκείνο το διάστημα το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να κερδίσει την Λυών. Θα είναι στο μυαλό της Λυών αυτό που έγινε και έρχεται πιο έτοιμη για να μας αντιμετωπίσει, δεν θέλει να βρεθεί στην ίδια θέση. εμείς απ’ την στιγμή που παίζουμε στο γήπεδο μας, θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολοκληρωμένη την διάσκεψη:

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε χορηγία της Bet On Alfa  και του ομίλου Πηλακούτα.