Εξελίχθηκαν σε εξαιρετικό δίδυμο

Από την αρχική καλοκαιρινή επιφυλακτικότητα, σε λίγους μήνες εξέλιχθηκαν σε εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο.  Φυσικά δεν χρειαζόταν το ματς με τη Λυών για να αποδείξουν την αξία τους, αλλά αυτή τη φορά απέδειξαν ότι πλέον δεν σηκώνει ούτε κουβέντα για την ιδανική συνύπαρξη στο κέντρο του Απόλλωνα. Ο λόγος φυσικά για τους Ρομπέρζ και Γιούστε... 

 

Αμφότεροι κόντρα στην γαλλική ομάδα πήραν υψηλό βαθμό για την απόδοσή τους αφού ήταν από τους διακριθέντες των γαλάζιων της Λεμεσού.  Σίγουρα τα φώτα (ίσως και δικαιολογημένα) πέφτουν στους μεσοεπιθετικούς όμως τόσο ο Γάλλος όσο και ο Ισπανός στις συνθήκες ενός αγώνα υψηλού επιπέδου- απαιτήσεων τα πήγαν περίφημα.  Ειδικά ο πρώτος χωρίς υπερβολή ήταν χάρμα οφθαλμών όντας κυρίαρχος στο ψηλό και χαμηλό παιχνίδι.

Στο πρόσωπό τους ο Σωφρόνης Αυγουστή βρήκε την χρυσή τομή επιτυχίας για ασφάλεια και ανάπτυξη παιχνιδιού από πίσω και πλέον αποτελούν τους στυλοβάτες της ελκυστικής γενικά εικόνας που εκπέμπει η ομάδα. 

Είναι ηλίου φαεινότερο πως όσο κυλά ο χρόνος θα δένουν ακόμη περισσότερο και ίσως αυτό τελικά ν’ αποτελέσει το ''χαμένο κλειδί'' που ανοίγει την πόρτα που οδηγεί στην επιτυχία.