Εισιτήρια με ΑΕΛ και Έβερτον

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Πέμπτης (21/09,11:30) θα αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος CYTA ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (23/09,19:00) στο Τσίρειο Στάδιο.


 
Προτεραιότητα στα μαθητικά εισιτήρια θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων Gold Teens και Teens όπως προκύπτει μέσα από τα προνομία των δυο κατηγοριών (Πέμπτη & Παρασκευή μέχρι το μεσημέρι 13:00).
 
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα (ΑΕΛ) ως εξής:
 
Κανονικό: 15 ευρώ
Μαθητικό: 12 ευρώ
 
** Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν (υποχρεωτική συνοδεία από ενήλικα).
 
Σημείο προπώλησης το Apollon Official Store το οποίο βρίσκεται στη οδό Γλάδστωνος 69 (2535-1954).
 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΒΕΡΤΟΝ

 
Ταυτόχρονα αρχίζει και η διάθεση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Έβερτον για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Λίγκ στο «Goodison Park» την ερχόμενη Πέμπτη (28/09).
 
** Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα της Έβερτον στις 20 λίρες / 23 ευρώ
 
Δικαίωμα εξασφάλισης εισιτηρίου θα έχουν όσοι φίλοι της ομάδας μας έχουν αποστείλει τα στοιχεία τα οποία τους έχουν ζητηθεί στο [email protected].
 
Aντίθετα όσοι δεν έχουν ακολουθήσει την συγκεκριμένη διαδικασία θα πρέπει να προσκομίσουν στο Apollon Official Store την πολιτική τους ταυτότητα. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν.
 
Όσοι φίλοι της ομάδας μας διαμένουν στο εξωτερικό ή για διαφόρους λόγους δεν θα εξασφαλίσουν τα εισιτήρια τους από το Apollon Official Store, θα πρέπει να αποστείλουν τα στοιχεία τους (αν δεν το έχουν πράξει ήδη) στο [email protected] έτσι ώστε η ποδοσφαιρική εταιρεία του Απόλλωνα να  τους εξασφαλίσει το εισιτήριο τους το οποίο θα μπορούν να το παραλάβουν από το Λίβερπουλ από σημείο το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
 
*** Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
 
Ώρες λειτουργίας του Apollon Official Store:
 
(21/09) Πέμπτη:            15:00 - 19:00
(22/09) Παρασκευή:      09:00 - 19:00
(23/09) Σάββατο:           09:00 - 15:30
 
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ)