Πρωτοβουλίες ανθρωπιάς από τη Θύρα 1

Ωραίες πρωτοβουλίες ανθρωπιάς από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα. Διαβάστε το δελτίο του Παν.Συ.Φι...

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το πρώτο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Καλαθόσφαιρας 3x3 το οποίο διοργανώνει ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 και θα είναι αφιερωμένο στα αδέρφια μας που φύγανε νωρίς.
 
Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην Κλειστή Αίθουσα Αθλοπαιδιών του Σωματείου μας και θα ξεκινήσει στις 13:00. Για αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης στην έναρξη, καλούμε όλες τις ομάδες όπως προσέλθουν στο κλειστό το αργότερο μέχρι τις 12:30 για τα διαδικαστικά που απαιτούνται.
 
Η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με 3 άτομα και η συμμετοχή κοστίζει €15 ανα ομάδα.
 
Τα δώρα τον νικητών θα ανακοινωθούν την μέρα διεξαγωγής του Τουρνουά.
 
Παράλληλα ξεκινάει για άλλη μια φορά εκστρατία από τον Παν.Συ.Φι. μας για συλλογή χρημάτων με σκοπό την ελάχιστη στήριξη προς οικογένειες που χρειάζονται την βοήθεια μας. "Γιορτές για όλους" το ονομάσαμε πέρσι και η ανταπόκριση ήταν συγκινιτική. Ακόμη μια πρωτοβουλία του Παν.Συ.Φι. μας που σκοπό έχει να καθιερωθεί. 
 
Καλούμε τον κάθε αδερφό ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ όπως στηρίξει την όλη προσπάθεια με την παρουσία και συμμετοχή του, τόσο στο Τουρνουά της Κυριακής όπως και με την ανταπόκριση του αγοράζοντας λαχνούς εισφοράς. Μια μικρή εισφορά από τον κάθε ένα από εμάς μπορεί να μοιράσει δεκάδες χαμόγελα σε παιδάκια και συνανθρώπους μας οι οποίοι το έχουν πραγματικά ανάγκη!
 
Υ.Γ.: Επικροτούμε το Σωματείο και τα τμήματα Καλαθόσφαιρας (Αντρικό και Γυναικείο) για την δήλωση στήριξης του Φιλανθρωπικού Τουρνουά που διοργανώνουμε και καλούμε ολόκληρη την οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝA όπως αγκαλιάσει την όλη προσπάθεια με την παρουσία αθλητών όλων των τμημάτων και όχι μόνο.