"Έπαιξε ρόλο η ποιότητα του ρόστερ"

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Αλκή, ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή ανέφερε...

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παίξαμε με μια ομάδα που στα τελευταία παιχνίδια προσπαθούσε να πάρει αποτέλεσμα αλλά πάντα μέσα από ατυχίες έχανε βαθμούς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, μπορούσαμε να σκοτώσουμε το παιχνίδι αλλά από το 30' μέχρι το 45' κάναμε αρκετά λάθη, επιτρέψαμε στον αντίπαλο να σκοράρει και να έχει ευκαιρίες για το 2-1. Στο ημίχρονο έπρεπε να ηρεμήσουμε την ομάδα, να μπούμε το γήπεδο και να συνεχίσουμε το παιχνίδι μας.

Πριν το δεύτερο γκολ ο αντίπαλος είχε μια φάση και ο Βάλε έκανε εξαιρετική δουλειά και στην επόμενη φάση σκοράραμε. Και εκεί η ομάδα κατάφερε να ηρεμίσει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Το μυαλό είναι στο παιχνίδι της Πέμπτης που μας περιμείνει ένα δύσκολο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον φίλο Σάββα. Έπαιξε ρόλο η ποιότητα του ρόστερ, όταν βγάζεις κάποιους παίκτες και μπαίνουν ισάξιοι με αυτούς που βγαίνουν, φαίνεται η ποιότητα στο ρόστερ και αυτό μας βοηθά σε κάθε παιχνίδι.

Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να παίζουμε καλά σε κάθε παιχνίδι και πρέπει να αρχίσει ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο. Είναι κρίμα να έχουμε μόνο αυτό τον κόσμο. Θέλω να τους ευχαριστήσω που ήρθαν και μας βοήθησαν για να πάρουμε το παιχνίδι". 

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy