"Χ"ωρίς νικητή στο Μαδριλένικο ντέρμπι (Φώτος/Βίντεο)

Ο Γιάννης φοβήθηκε το θεριό και το αντίστροφο και το 0-0 στο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ (επόμενης αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ), άφησε κερδισμένη την… Μπαρτσελόνα, αφού αμφότερες έμειναν στο -10 από την κορυφή!

Ο Γιάννης φοβήθηκε το θεριό και το αντίστροφο και το 0-0 στο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ, άφησε κερδισμένη την… Μπαρτσελόνα, αφού αμφότερες έμειναν στο -10 από την κορυφή!

Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να παίξουν για την νίκη, αλλιώς… adios τίτλος. Υποτίθεται ότι ακόμα και η ισοπαλία θα ήταν καταστροφή, καθώς αμφότερες θα έμεναν στο -10 από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα. Κι αυτό υποτίθεται. Στην πράξη, Ατλέτικο και Ρεάλ φοβήθηκαν να μην χάσουν και στο τέλος μοιράστηκαν το… τίποτα. Η λευκή ισοπαλία στο πρώτο μαδριλένικο ντέρμπι στο νέο στάδιο των «ροχιμπλάνκος» ουσιαστικά αφήνει κερδισμένη την… Μπαρτσελόνα που έχει πια διψήφια διαφορά κι από τις δύο.

Τα πράγματα που σημάδεψαν το ντέρμπι ήταν η σπασμένη μύτη του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, οι αποδοκιμασίες των οπαδών της Ατλέτικο τη στιγμή της αλλαγής του απογοητευτικού Γκριεζμάν και η επιστροφή στην δράση του Καρβαχάλ μετά από δίμηνη απουσία. Λίγα πράματα δηλαδή…

Τις δύο πιο καθαρές ευκαιρίες τις απώλεσαν οι παίκτες του Σιμεόνε. Ο Κορέα βγήκε τετ-α-τετ από πάσα δώρο του Σέρχιο Ράμος (3’), αλλά πλάσαρε άουτ, ενώ λίγο πριν το τέλος (79’) ο Βαράν απομάκρυνε πάνω στη γραμμή πλασέ του Γκαμεϊρό.

Στο ενδιάμεσο η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πολύ λίγα πράγματα για να διασπάσει την άμυνα των «ροχιμπλάνκος». Ο Κρόος σπατάλησε μια καλή ευκαιρία (31’) σε φάση που η «βασίλισσα» ζήτησε πέναλτι, ενώ στην επανάληψη ο Κριστιάνο ξόδεψε ακόμα δύο καλές στιγμές.

Πέραν τούτου ουδέν, σε ένα ντέρμπι που θα ξεχαστεί πολύ, πολύ γρήγορα…

Η εντεκάδα του Ζινεντίν Ζιντάν:

Κασίγια, Ράμος (46'Νάτσο), Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Βαράν, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρος, Ίσκο, Ρονάλντο, Μπενζεμά (76'Ασένσιο).

Και οι επιλογές του Ντιέγκο Σιμεόνε:

Όμπλακ, Χουανφράν, Γοδίν, Σάβιτς, Ερνάντεζ, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Πάρτεϊ (54'Καράσκο), Γκριεζμάν (76'Τόρες), Κορέα (76'Γκαμέιρο).