Αποχωρεί από την προεδρία του Απόλλωνα

Αποχωρεί από την προεδρία της γυναικείας πετοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα ο Αντρέας Ηροδότου, όπως γνωστοποίησε με επιστολή στα ΜΜΕ...

"Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να γνωστοποιήσω στον μεγάλο και περήφανο κόσμου του Απόλλωνα, ότι αποχωρώ από την προεδρία και γενικά από το διοικητικό συμβούλιο της γυναικείας πετοσφαιρικής ομάδας. 

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, με προσέγγισαν κάποια άτομα, προτείνοντας μου να ηγηθώ της νέας προσπάθειας που θα γινόταν στην γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα, μετά την αποχώρηση του Ηλία Σπύρου.  Δεν το σκέφτηκα πάρα πολύ και δέχτηκα αυτή την πρόταση, γιατί ήταν μεγάλη τιμή για μένα να υπηρετήσω το σωματείο μου και να ηγηθώ ενός ιστορικού τμήματος για τον Απόλλωνα μας.

Όλο αυτό το διάστημα, μαζί με τους συνεργάτες μου, τους οποίους ευχαριστώ αφάνταστα, προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να κρατήσουμε την ομάδα στην κορυφή, κατακτώντας κι άλλους τίτλους.

Τα καταφέραμε σχεδόν στο απόλυτο, κατακτώντας τους τρεις από τους τέσσερις τίτλους που διεκδικήσαμε, με την ομάδα να έχει την προοπτική να πάρει ακόμα δύο, καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση και έχοντας ένα καλό προπονητή και πολύ καλές παίκτριες.

Δυστυχώς, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας δεν μπορώ να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια. Πρόσφερα αρκετά σ’ αυτή την ομάδα και γενικότερα στο σωματείο μας και φεύγω με ήσυχη την συνείδηση μου ότι έκανα το καθήκον μου.

Εκτός από τους συνεργάτες που είχα όλο αυτό το διάστημα, θα ήθελα να ευχαριστήσω, το σωματείο του Απόλλωνα για την στήριξη, τους προπονητές που συνεργάστηκα, τις «Αμαζόνες» μας και ασφαλώς τον μεγάλο και περήφανο κόσμο του Απόλλωνα που στάθηκε δίπλα μας.

Εύχομαι κάθε επιτυχία σ’ αυτούς που θα αναλάβουν να συνεχίσουν αυτό το έργο, κρατώντας την ομάδα στην κορυφή. Οι ευχές που προς τον προπονητή και στις «Αμαζόνες» είναι δεδομένες. Καλή επιτυχία και είμαι βέβαιος ότι τον Απρίλιο θα πανηγυρίσουμε ακόμα δύο τίτλους για το σωματείο μας. 

Με εκτίμηση, 
Αντρέας Ηροδότου".