ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ: "Έχω καλά χτυπήματα και ελπίζω να έχω κι άλλα τέτοια γκολ"

Μιλώντας στην Primetel μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Απόλλωνα Σάσα Μάρκοβιτς ανέφερε...

"Έπαιξα ξανά μεγάλα παιχνίδια με την Παρτιζάν που είναι η μεγάλη ομάδα της Σερβίας μαζί με τον Ερυθρό Αστέρα. Είμαι ευχαριστημένος από την ατμόσφαιρα και το πώς με υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες μου και ο κόσμος. Βοήθησε και το γκολ βέβαια".

Για το γκολ του: "Είχα στο μυαλό πως είναι πολύ κοντά και είναι δύσκολο να σουτάρεις πάνω από τείχος. Είπα να το κάνω δίπλα, μου βγήκε και όλα καλά. Το εκτέλεσα με το μέσα μέρος του στήθους. Πέρασε δίπλα από το τείχος στη γωνιά του τερματοφύλακα όπως το είχα στο μυαλό μου. Έχω καλά χτυπήματα για φάουλ και ελπίζω να έχω κι άλλα τέτοια γκολ".

Για την θέση του: "Έπαιξα τα πάντα στη μεσαία γραμμή. Αμυντικό χαφ, box to box αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Οπουδήποτε στο κέντρο παίζω".

Για την σημασία της νίκης: "Ήρθα να δω το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ. Παίξαμε πολύ καλά και δεν είναι δίκαιο που χάσαμε. Είναι σημαντικό να μη γίνει μεγάλη η απόσταση από τον ΑΠΟΕΛ. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό γιατί άμα έχεις στόχο το πρωτάθλημα σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδίζεις".

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy