ΔΗΛΩΣΕΙΣ Σωφρόνη/Τούτιτς

Δείτε όσα είπαν οι δυο προπονητές στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το Απόλλων-Οθέλλος...

ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗ

"Συγχαρητήρια στον φίλο Τούτιτς για την εξαιρετική δουλειά που κάνει. Τους παρακολούθησα και με το Παραλίμνι και ήταν εξαιρετικοί. Θα μπορούσαμε να τους έχουμε του χρόνου στην πρώτη κατηγορία, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Στα δυο παιχνίδια μαζί μας είχε εξαιρετική τακτική, μας έκλεισε αρκετά καλά τους χώρους αλλά χάσαμε και εμείς πάρα πολλές ευκαιρίες ειδικά σήμερα. Τέλος το κύπελλο, από αύριο ξεκινούμε δουλειά για τον πολύ δύσκολο μαραθώνιο που μας περιμένει.

Με στεναχωρούν οι τραυματισμοί, ειδικά του Σαρδινέρο και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου και τον κόσμο γιατί εκεί που τους χρειαστήκαμε μας βοήθησαν και αυτό θέλω... Εκεί που η ομάδα θέλει κάποια βοήθεια να είναι δίπλα μας.

Έρχονται δύσκολα παιχνίδια που θα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Στόχος σε κάθε παιχνίδι θα είναι οι τρεις βαθμοί. Θα προσπαθήσουμε για το καλό θέαμα αλλά πρώτος στόχος θα είναι οι βαθμοί για να βγούμε στην πρώτη θέση. Τους καλώ το Σάββατο να είναι στην κερκίδα νας μας βοηθήσουν".

ΝΕΝΤΙΜ ΤΟΥΤΙΤΣ

"Παίζαμε εναντίον της καλύτερης ομάδας στην Κύπρο. Το είπα και πριν 15 μέρες το λέω και τώρα. Προσπαθήσαμε, παλέψαμε για 90 λεπτά. Βρήκαμε κάποιες ευκαιρίες που αν είχαμε λίγη ψυχραιμία θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ και να ήταν όλα διαφορετικά. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Καλή συνέχεια στον Σωφρόνη και τον Απόλλωνα σε πρωτάθλημα και κύπελλο".

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy