Ένα παράδειγμα προς μίμηση κι ένα προς αποφυγή

Ο Απόλλωνας παρουσιάζεται πανέτοιμος για να υποδεχθεί το απόγευμα της Κυριακής (18/03) το ΑΠΟΕΛ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στα πλέι οφ.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην κορυφή και οι "γαλάζιοι" με... όπλο την έδρα τους, θέλουν να φτάσουν στην νίκη και να μείνουν μόνοι πρώτοι μετά από αρκετό καιρό.

Μπορεί να είναι το πρώτο για τα πλέι οφ, αλλά είναι το τρίτο στο φετινό πρωτάθλημα και ο τρόπος που διαχειρίστηκε τα δύο πρώτα, είναι και από ένα παράδειγμα για τον Απόλλωνα. Προς μίμηση το πρώτο και προς αποφυγή το δεύτερο...

Στο πρώτο, στο "ΓΣΠ", η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή σκόραρε νωρίς, πέτυχε άλλα δύο γκολ μέχρι το 15' και... καθάρισε το παιχνίδι χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο στον αντίπαλό της.

Στο δεύτερο, αν και σκόραρε ξανά πρώτη η Λεμεσιανή ομάδα, παίζοντας μάλιστα στην έδρα της δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ και είδε το ΑΠΟΕΛ να το ανατρέπει και να φεύγει με τους τρεις βαθμούς από το "Τσίρειο".

Όταν αναμετρόνται οι δύο καλύτερες, ποιοτικότερες και σταθερότερες ομάδες του πρωταθλήματος, τίποτα δεν τελειώνει στο πρώτο γκολ. Πιθανόν ούτε στο δεύτερο. Αυτό το έμαθαν καλά οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και θα πρέπει να παρουσιάσουν ανάλογη εικόνα με αυτήν στο "ΓΣΠ" για να μπορέσουν να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.