Συγκλονίζει ο Μπεντόγια/"Και με 1% πιθανότητα ελπίζω"

Μια δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε ο Μιγκέλ Μπεντόγια πως δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί ξανά σε ψηλό επίπεδο και παιχνίδια υψηλών εντάσεων λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. 

Οι γιατροί απαγόρευσαν στον Ισπανό χαφ του Απόλλωνα να ξανά παίξει ποδόσφαιρο και σχεδιάζει την απόσυρση του στο τέλος της χρονιάς.
 
Πως είναι η υγεία σου;
«Έχω σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά που με εμποδίζει να αθληθώ σε υψηλή ένταση και υψηλό επίπεδο. Πρίν από τα Χριστούγεννα αγωνίστηκα σε 4 παιχνίδια αλλά τα αποτελέσματα της υγείας μου δεν ήταν καλά και οι γιατροί μου απαγόρευσαν να παίξω. Είναι δύσκολο για μένα αλλά ακόμη και με 1% πιθανότητα να μου απομένει διατηρώ την πίστη μου. Θα μείνω στη Κύπρο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εάν πρόκειται να είναι το τελευταίο μου έτος στο ποδόσφαιρο, θέλω να τελειώσω με τίτλο. Είμαστε πρώτοι και πιστεύω ότι είναι η χρονιά μας»
 
Για τον πρώην σου συμπαίκτη, Γκάντσεφ;
«Τον είδα την περασμένη βδομάδα όταν έπαιξαν οι ομάδες μας. Παίζει σε καλό επίπεδο. Ηταν χαρά μου να τον δω και να θυμηθώ τις μέρες στην Λέφσκι»
 
Γιατί πήγες στον Απόλλωνα και δεν έμεινες στην Λέφκσι;
«Είχα μια πολύ καλή προσφορά από την Κύπρο. Πήγα σε ένα καλό κλαμπ που αναπτύσσεται πολύ καλά. Πέρυσι, είχα την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη, να πάρω το Κύπελλο και το Super Cup. Φέτος κερδίσαμε το Super Cup και παίξαμε στο Europa League. Είμαστε τώρα οι πρώτοι με 3 βαθμούς μπροστά από τον ΑΠΟΕΛ. Ηταν μια σωστή απόφαση και χαίρομαι που είμαι στη Λεμεσό. Μου έδωσαν την ευκαιρία να κερδίσω τίτλο»