ΟΦΕΙΛΕΙ να το υπερασπιστεί… αυτή τη φορά!

Όπως και την πρώτη φορά που κέρδισε ο Απόλλωνας το ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ με 4-0(24/1/17) και πάτησε κορυφή(ισοβαθμία), έτσι και τώρα με το θριαμβευτικό 4-2 μέσα στο Τσίρειο υπάρχει... πρωτιά (μάλιστα με +3 από το ΑΠΟΕΛ). Αυτή τη φορά όμως φιλοδοξεί να υπερασπιστεί και να κρατήσει τη θέση του στο υψηλότερο σκαλί του βαθμολογικού βάθρου μέχρι τέλους.

Το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμη και ο Απόλλωνας εάν παρασυρθεί από αυτό και επαναπαυθεί, τότε θα κινδυνεύσει να χαλάσει ότι... έκτισε με κόπο όλο αυτό το διάστημα. 

Υπάρχουν ακόμη 7 τελικοί εκ των οποίων οι 4 είναι εκτός έδρας. Η απόσταση από το δεύτερο ΑΠΟΕΛ είναι στους 3 βαθμούς και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν, εάν δεν είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος στο στόχο σου.

Τώρα, μερικούς μήνες αργότερα ο Απόλλωνας φιλοδοξεί να διατηρηθεί εκεί και εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει τις συμπληγάδες των επόμενων πολύ δυνατών τεστ, αρχής γενομένης από το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ στην δύσκολη έξοδο στο Αρένα. Το σημαντικό είναι ότι μεσολαβεί η διακοπή και η ομάδα θα πάρει τις απαιτούμενες ανάσες.

Αυτό βεβαίως προϋποθέτει ότι οι Λεμεσιανοί θα πρέπει να συνεχίσουν μέχρι τέλους σε αυτό το ανηφορικό και πολύ επίπονο μονοπάτι της κατάκτησης της κορυφής, στην οποία ο Απόλλωνας καλείται να την υπερασπιστεί μετά από δύο μήνες.