Δεν κατάλαβε κανείς...

Πολλές φορές ακούμε την ατάκα από αξιωματούχους των ομάδων πως υπάρχουν δυο ισάξιες εντεκάδες, υπάρχει βάθος και γενικά του τύπου πως όλοι μπορούν να αντικαταστήσουν όλους.

Αυτό στις πλείστες φορές δεν συμβαίνει αφού ποδοσφαιριστές κλειδιά είναι αναντικατάστατοι.

Ένας τέτοιος είναι και ο Εστεμπάν Σακέτι οποίος είναι ο ποδοσφαιριστής που κάνει την «βρώμικη» δουλειά στον χώρο του κέντρου. Τρέχει, κόβει, μαρκάρει, ανακόπτει τον ρυθμό του αντίπαλου και γενικά είναι ένα ισχυρό όπλο στα χέρια του Σωφρόνη.

Όταν δε ο ποδοσφαιριστής σήκωσε το χέρι και ζήτησε αλλαγή στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ αρκετοί ήταν αυτοί που ανησύχησαν. Να χάσεις τον Σακέτι στο 50ο λεπτό είναι μια απώλεια στην εξέλιξη του αγώνα.

Στη θέση του μπήκε ο Σάσα Μάρκοβιτς, ο ποδοσφαιριστής που ήρθε τον Ιανουάριο για να δώσει ουσιαστικές λύσεις στη προσπάθεια που θα κάνει ο Απόλλωνας για τον τίτλο.

Ο Σέρβος συνέχισε από εκεί που έμεινε δηλαδή στις υψηλές πτήσεις αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την σπουδαία κίνηση του προπονητικού επιτελείου να τον αποκτήσει την χειμερινή περίοδο.

Θωράκισε την μεσαία γραμμή μαζί με τον συγκλονιστικό Αλεφ, προσέδωσε επιθετικότητα και γενικά με την απόδοση του διάψευσε τις αρχικές ανησυχίες για την αναγκαστική αλλαγή του Σακέτι.