ΑΠΑΝΤΗΣΕ με... 7-1!

Η αλήθεια είναι ότι η ήττα από την ΑΕΚ, με τον τρόπο που ήρθε και με την αδυναμία του Απόλλωνα να διεκδικήσει την νίκη, έφερε ένα είδος ανησυχίας στους φίλους της ομάδας.

Ο Σωφρόνης και οι παίκτες του χρειάζονταν να δείξουν αντίδραση, να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να… διαγράψουν την τριάρα από την ΑΕΚ. Και το έπραξαν, με τον πλέον εμφατικό τρόπο!

Τι ακολούθησε μετά την ήττα στην ΑΡΕΝΑ; Τρεις διαδοχικές νίκες σε διάστημα δέκα ημερών με συνολικό απολογισμό 7 γκολ υπέρ και 1 μόλις κατά! Αρχικά νίκη 3-0 με την Ομόνοια, στην συνέχεια νίκη 2-1 και πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση και τελευταία νίκη, αυτή με την ΑΕΛ στο Λεμεσιανό ντέρμπι με 2-0.

Ο Απόλλωνας παραμένει στην κορυφή με δύο βαθμούς διαφορά από το ΑΠΟΕΛ την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την Ανόρθωση, με στόχο την τέταρτη σερί νίκη που θα την διατηρήσει ξανά στην πρώτη θέση ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο αντίστοιχο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ στην ΑΡΕΝΑ.

Πριν από αυτό όμως, θα επιχειρηθεί το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου στον πρώτο ημιτελικό με την Πάφο, την Τετάρτη (18/04).