"Και στο Απόλλων-ΑΕΚ υπήρχε φημολογία όμως μας κέρδισε πάρα πολύ εύκολα"

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΑΣΤΡΑ 92.8 και μετά από ερώτηση της συναδέλφου Κατερίνας Κυριάκου, σχολίασε και την φημολογία που αναπτύχθηκε από χθες γύρω από σενάρια, μετά τα παιχνίδια κυπέλλου.

Αρχικά: "Ποτέ κανένας σοβαρός παράγοντας δεν μπορεί να παίρνει τοις μετρητοίς την εκάστοτε φημολογία που αναπτύσσεται περί διαφόρων σεναρίων. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Εμείς είμαστε σίγουροι ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής διεξάγονται επί ίσοις όροις. Αλίμονο ομάδες όπως το ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας, η ΑΕΚ, η Ανόρθωση, η ΑΕΛ, η Ομόνοια να μην αγωνίζονται πάντα για την ιστορία τους και την αξιοπρέπειά τους. Και στο Απόλλων-ΑΕΚ υπήρχε φημολογία όμως μας κέρδισε η ΑΕΚ 3-0 πάρα πολύ εύκολα. Είμαστε σίγουροι ότι τα παιχνίδια θα είναι αμφίρροπα μέχρι τέλους".

Αν είναι λόγω προκατάληψης που γίνεται αυτό: "Θεωρώ ότι έχουν δει τα μάτια όλων πολλά τα προηγούμενα χρόνια και σίγουρα ευνοούν την προκατάληψη και τέτοιου είδους σενάρια. Όμως σαφέστατα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο δεν καθορίζονται οι τίτλοι μέσα από τέτοιου είδους συνομοσίες. Εμείς πιστεύουμε ότι όλα τα παιχνίδια θα κριθούν εντός αγωνιστικού χώρου. Βλέπετε ότι η Ανόρθωση έπαιξε με το ΑΠΟΕΛ, μαζί μας, η ΑΕΛ με σθένος με όλες τις ομάδες, η Ομόνοια, η ΑΕΚ όπως είπα μας κέρδισε με 3-0 άρα δεν θεωρώ ότι σε τέτοιου επιπέδου ομάδες μπορούν να κάνουν κουμάντο τα σενάρια και η ψιθυρολογία. Είμαστε σίγουροι πως όλες οι ομάδες θα παίξουν για την ιστορία τους".