ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ: ''Η προσπάθεια της Ανόρθωσης έκανε τη νίκη μας μεγαλύτερη''

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στην κάμερα της PrimeTel, και ανέφερε πως θα κάνουν τα πάντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

''Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Η προσπάθεια της εντός αγωνιστικού χώρου έκανε τη νίκη μας μεγαλύτερη.  Έπαιξε για την ιστορία της. Θα μπορούσε να προηγηθεί και να μας βάλει πιο δύσκολα. Προηγηθήκαμε εμείς και όπως είπε ο προπονητής μας πήραμε μια σημαντική νίκη σ’ ένα πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Δεν πετύχαμε απολύτως τίποτα. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Απλά προσθέσαμε άλλους τρεις βαθμούς και συνεχίσουμε.  Έχουμε ακόμη εννιά βαθμούς διαθέσιμους και όπως είπε ο κ.Σωφρόνης Αυγουστή θα προσπαθήσουμε ανεξαρτήτως έδρας αντιπάλου, με σεβασμό προς όλους να πάρουν όσους περισσότερους γίνεται για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα''. 

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ και το κύπελλο την Τετάρτη είπε: ''Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα ταξιδέψουμε στην Πάφο για να τελειώσουμε ότι αρχίσαμε. Πάμε με σεβασμό προς την Πάφο.  Τέλειωσε το πρώτο παιχνίδι αλλά κακά τα ψέματα έχουμε ένα σαφέστατο προβάδισμα. Πάμε για να πάρουμε τη νίκη. Όπως είπε ο προπονητής μας στόχος του Απόλλωνα σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και Βλέπουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη και προχωράμε''. 

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy