Διαθέσιμα για τους Απολλωνίστες ενόψει ΑΠΟΕΛ

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε πως τα 2200 εισιτήρια που αναλογούν στους οπαδούς του Απόλλωνα για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ είναι διαθέσιμα μέσα από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ...

Ανακοινώνεται ότι έχει αρχίσει η πώληση των εισιτηρίων για τους φίλους του Απόλλωνα για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 29 Απριλίου στο ΓΣΠ (19:00).

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο (link) https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/gr/tickets/.

Η ΚΟΠ έκανε αποδεχτό αίτημα του ΑΠΟΕΛ και η τιμή του εισιτηρίου καθορίστηκε στα 5 ευρώ γενική είσοδος, 5 ευρώ το μαθητικό εισιτήριο και ένα ευρώ το παιδικό εισιτήριο. 

Στον Απόλλωνα έχουν παραχωρηθεί 2200 εισιτήρια για τη βόρεια κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ. Η προπώληση θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυκτα του Σαββάτου 28 Απριλίου.

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, στις 17:00.

Ο Απόλλωνας έχει παραχωρήσει προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας μέχρι την Τετάρτη 25 Απριλίου στις 14:30. Στη συνέχεια, τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα και για τους υπόλοιπους φιλάθλους.

Για τεχνική υποστήριξη για αγορά εισιτηρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22860990.

Διευκρινίζεται ότι:
-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.
-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.
-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.
-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.
-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα των φιλοξενούμενων ομάδων. 
-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στα Στάδια και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.