Ο παίκτης - Κυπέλλου, τα 14 γκολ και ο 2ος τελικός

Είναι παίκτης Κυπέλλου. Σκοράρει συστηματικά τα τελευταία χρόνια στον εν λόγω θεσμό αλλά στο φινάλε… δεν του κάθεται!

Ο λόγος για τον Αντρέ Σκέμπρι ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στον ημιτελικό με την Πάφο, ένα γκολ στον τελικό με την ΑΕΚ αλλά δεν μπόρεσε ούτε φέτος να πανηγυρίσει.

Έχουμε και λέμε…

Την σεζόν 2012-13, πρώτη του στην Κύπρο, σκόραρε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση στην νίκη με 2-0 στο «ΠΑΠ».

Την σεζόν 2014-15 έβαλε αρκετά, συνολικά εφτά! Ένα με την FSV Frankfurt στην ήττα από την Hoffenheim με 5-1 και άλλα έξι με την Ομόνοια, στην οποία μεταγράφηκε στο δεύτερο μισό. Από ένα κόντρα σε Αγία Νάπα  εντός (4-0), Αγία Νάπα εκτός (5-0) και Καρμιώτισσα εντός (2-0) και άλλα τρία με Καρμιώτισσα εκτός (5-0).

Την σεζόν 2015-16, σκόραρες δις στον αγώνα με την Πάφο (νίκη 4-0) αλλά η ομάδα του ηττήθηκε στον τελικό με 2-1 από τον Απόλλωνα.

Την περσινή σεζόν σκόραρε ένα γκολ, στον αγώνα της Μποαβίστα με την Βιτόρια Γκιμαράες (ήττα 2-1) και φτάσαμε στην φετινή σεζόν, στην οποία όπως προείπαμε σκόραρε δύο φορές στον ημιτελικό με την Πάφο και μία φορά στον τελικό με την ΑΕΚ, χάνοντας όμως το τρόπαιο.

Συνολικά τις τελευταίες πέντε σεζόν, έχει σκοράρει 14 φορές (!) στον θεσμό του Κυπέλλου, έχει παίξει σε δύο τελικούς, έχει σκοράρει μία φορά αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου.